Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najlepší kamoši: Skvelé VIDEO s dieťaťom, psom a mlákou!

(Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Aj niektoré hity potrebujú čas, aby sa dostali do širšieho povedomia. Platí to aj pre video, ktoré boli síce na YouTube umiestnené už v marci, ale len teraz si získava najväčší počet priaznivcov. A niet sa tomu, čo čudovať. Rozkošná prechádzka dieťaťa so psom je naozaj pohladením pre dušu.

Promenáda malého Arthura (2) so svojím chlpatým priateľom zo zvieracej ríše sa stáva hitom vďaka prestávke, ktorú si chlapček znenazdania urobil. Mláka na lesnej cestičke ho zaujala natoľko, že položil vôdzku s 12-ročným šar pejom Watsonom na zem a vydal sa svojimi nohami skúmať zablatený terén.

Pokým Arthur štastne prebehoval mláku zo strany na stranu, jeho verný spoločník sa nepohol ani o krok a strážil bystrým okom svojho majiteľa. Zjavne bol už na výčiny batoľaťa natoľko zvyknutý, že ho ani v najmenšom nevyviedli z miery.

Nakoniec však chlapec usúdil, že zábavy je dosť, opäť pricupkal k Watsonovi, zdvihol vôdzku a prechádzka mohla pokračovať, ako by sa vôbec nič nestalo. Nevinná detská hra a psia stráž dokázali aj napriek svojej jednoduchosti pobaviť divákov natoľko, že video dostáva iba samé pochvalné komentáre.

Najlepší kamaráti

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu