Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najhoršia paródia na Gangnam Style: Toto vás dostane do kolien!

Študentky to vo videu poriadne roztočili
Študentky to vo videu poriadne roztočili (Zdroj: reprofoto the sun)

BRATISLAVA - Akokeby toho už nebolo dosť, na internete sa pred pár dňami objavila ďalšia paródia na dnes už pomaly kultový hit Gangnam Style. Mnohí sa ale chytajú za hlavu a zhodujú v tom, že by bolo oveľa lepšie, keby svetlo sveta nikdy neuzrela.

Skladba juhokórejského rapera menom Psy aj po niekoľkých mesiacoch ešte stále valcuje svetové hitparády. Bolo na ňu natočené neskutočné množstvo paródií. Nedávno sa na webe objavila ďalšia verzia, ktorá však mnohí považujú za obyčajné plytvanie času. Je totiž tak zlá, že niektorí užívatelia ju dokonca nazvali trestným činom.

Jej autormi sú študenti americkej strednej školy Spartan High School, ktorí do nej zakomponovali nielen seba, ale aj učiteľov. Ich snaha ale vyšla úplne navnivoč, pretože vo videu skazili všetko, čo mohli. Nielenže neodhadli svoje spevácke schopnosti, ale ani slovo rytmus im nič nehovorí, čo dokázali svojimi tanečnými choreografiami. Špeciálne efekty, či skôr nepodarky, sú minimálne tak isto zlé, ako zvyšok tohto hudobného "veľdiela".

"To video stojí za dve veci. Nenašiel som v ňom ani jeden svetlý moment. Na čo do pekla mysleli, keď ho točili," okomentoval paródiu jeden z užívateľov.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu