Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Chlapcovi (11) vybuchol v posteli mobil, bola to táto značka!

Kian utrpel menšie popáleniny Zobraziť galériu (3)
Kian utrpel menšie popáleniny (Zdroj: coventrytelegraph.net)

COVENTRY - Jedenásťročný Kian McCreath z Veľkej Británie zažil noc, na ktorú len tak nezabudne. Musel byť hospitalizovaný po tom, čo mu v posteli explodoval mobilný telefón. Chlapec našťastie utrpel len drobné popáleniny.

Telefón značky Blackberry Curve 9320 mal len dva týždne a patril chlapcovmu trinásťročnému bratovi Masonovi. Ten si na ňom každý večer nastavuje budík na ráno.

"V noci som si všimla, že mobil je stále na nabíjačke. Zaniesla som ho synom do izby a položila na posteľ, aby ráno nezaspali. Krátko nato som počula hlasný zvuk. Vbehla som dovnútra a videla, ako horí Kianova posteľ. Strašne som sa zľakla," povedala matka Sarah.

Značná časť periny po výbuchu zhorela
Zobraziť galériu (3)
Značná časť periny po výbuchu zhorela  (Zdroj: coventrytelegraph.net)

Kiana okamžite previezli do nemocnice, kde mu lekári ošetrili popáleniny na pravom chodidle a ľavej nohe. Mal šťastie, mohol totiž dopadnúť oveľa horšie.

Na nepekný zážitok ostane chlapcovi pamiatka v podobe malej jazvy
Zobraziť galériu (3)
Na nepekný zážitok ostane chlapcovi pamiatka v podobe malej jazvy  (Zdroj: coventrytelegraph.net)

McCreathovci sa sťažovali predajcovi telefónu, spoločnosti Vodafone. Ten im ponúkol bezplatnú výmenu, s čím sa ale rodičia neuspokojili.

"Ešte teraz sa trasiem, keď si na to spomeniem. Stačilo málo a moji synovia mohli byť mŕtvi. Ten telefón treba podrobiť dôkladným testom. Blackberry je medzi deťmi veľmi obľúbený, nechcem, aby sa to stalo ešte niekomu inému," dodal otec Pete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu