Štvrtok6. jún 2024, meniny má Norbert, zajtra Róbert

Belgičan zistil, že miesto manželky 19 rokov sexoval s mužom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

ANTVERPY - Belgičan známy len ako Jan (64) zostal šokovaný závažnou skutočnosťou, ktorú zistil až po rokoch manželstva a samozrejme aj sexuálneho spolužitia. Jeho žena Monica (47), s ktorou bol od roku 1993, sa narodila ako muž.

Jan sa s Monicou zoznámil v Antverpách, kam sa prišla z rodnej Indonézie starať ako au-pair o deti jeho sestry. "Moje druhé manželstvo bolo v troskách a rýchlo sme sa do seba zamilovali. Monica mala vtedy 27 a bola nádherná. Keď som sa jej spýtal, či chce deti, povedala, že nie a ja som bol rád, pretože ja som mal 44 a už dve deti," opísal Jan ich začiatky belgickému denníku Nieuwsblad.

"Bola skvelou matkou mojim deťom a výbornou kuchárkou. Len jej veľmi nešlo žehlenie. Teraz už viem prečo! Môj svet sa zrútil. Pripadá mi, ako by ma niekto 20 rokov znevažoval," dodal Jan, ktorý ani pri sexe nezbadal nič nezvyčajné.

Že sa Monica narodila ako chlapec a v mladosti podstúpila zmenu pohlavia, Janovi prezradila až jej príbuzná, ktorá prišla do Belgicka na návštevu. Monica sa mu nakoniec sama priznala a muž sa chce rozviesť. Informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu