Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Revolúcia! Fotoaparát s internetom

Revolúcia! Fotoaparát s internetom Zobraziť galériu (3)
Revolúcia! Fotoaparát s internetom (Zdroj: Samsung)

Je to tak. Internet sa už dostal aj do fotoaparátu. Vďaka nemu budete môcť zavesiť vaše fotografie na sociálnu sieť a podeliť sa o vaše každodenné zážitky s priateľmi.

Každý deň sa udeje niečo zaujímavé, čo stojí za zvečnenie. Fotoaparáty v mobiloch, ktoré máme stále pri sebe nám dovolia si tieto okamihy okamžite odfotiť a navyše sa s nimi pochváliť na sociálnej sieti. Fotografie z mobilu však nemajú vždy úplne dostačujúcu kvalitu. Ak patríte k ľuďom, ktorí si potrpia na kvalitné snímky, s ktorými sa radi podelia, je tu pre vás Samsung Galaxy Camera.  

Revolúcia! Fotoaparát s internetom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Samsung)

Tento jedinečný fotoaparát sa vie pripojiť do internetu buď prostredníctvom Wi-Fi alebo 3G siete. Je totiž vybavený šachtou na microSIM kartu. Snímky tak môžete okamžite zdieľať na sociálnych sieťach bez toho, aby ste museli čakať na najbližšiu Wi-Fi. Internet využíva napríklad funkcia Automatické zálohovanie na cloud server, ktorá uloží a archivuje vaše fotografie do cloudu. Nemusíte sa tak báť, že sa vám fotografie či videá niekedy stratia.

Urobiť fotografie, s ktorými sa radi pochválite bude neskutočne jednoduché. Galaxy Camera ponúka na výber rôzne režimy, vďaka ktorým odfotíte presne takú snímku, akú si predstavujete. Režim Sýte farby napríklad dodá sýtosť farbám fotografie a môžete ho využiť aj v situácií, keď fotíte proti slnku. Ďalším pomocným režimom je Svetelná stopa, ktorá nastaví rýchlosť uzávierky, aby  bolo možné štýlovo odfotografovať svetelné body v tme. Môžete tak so svojimi priateľmi urobiť fotku v tmavom prostredí, keď „kreslíte“ obrazy baterkou.

Revolúcia! Fotoaparát s internetom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Samsung)

K dokonalej snímke vám určite pomôže jej následná úprava, ktorú už môžete vyriešiť jednoducho a priamo vo fotoaparáte. K dispozícií máte až 65 funkcií Sprievodcu fotografií alebo Editor videozáznamov. Práca s týmito funkciami je doslova vo vašich rukách, keďže sa ovládajú prstami. Nadštandardný displej s uhlopriečkou 12,12 centimetrov je totiž dotykový. O plynulé fungovanie funkcií a  aplikácií, medzi ktoré patrí napríklad e-mail, sa stará štvorjadrový procesor.

Staňte sa súčasťou tejto revolúcie! Zoberte Galaxy Cameru všade so sebou, foťte a zdieľajte. Nikdy pred tým to nebolo jednoduchšie.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu