Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vianočný TECHBOX už v predaji a plný darčekov!

Vianočný TECHBOX už v predaji a plný darčekov! Zobraziť galériu (6)
Vianočný TECHBOX už v predaji a plný darčekov! (Zdroj: Techbox)

Vianoce sú pred dverami a v schránkach či novinových stánkoch už môžete nájsť nové číslo TECHBOXu, s množstvom tipov na darčeky! Na 100 stranách okrem toho nájdete opäť výnimočné čítanie na dlhé večery s viac ako 150 produktmi, 12 témami, trojicou reportáží a 33 recenziami toho najlepšieho na trhu. Môže byť?

Vianočný TECHBOX už v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Techbox)

Z nastoleného tempa nepoľavujeme a opäť prinášame 100 strán plných atraktívneho čítania. Medzi to najzaujímavejšie patria určite recenzie najnovších produktov. V tomto čísle ich nájdete presne 33! Čerešničkami na tejto veľkej torte sú ultrabook Lenovo ThinkPad X1 Carbon, profesionálna lopatka Samsung GALAXY Note II či vypredávaný Apple iPhone 5. Ako jediní na Slovensku sme však vyskúšali ja prvé dva foťáky s OS Android od Nikonu a Samsungu! Ktorý je lepší? Pozreli sme sa však aj na 25-metrové domáce kino od Sony či prešli niekoľko stotisíc metrov s novým Peugeot 4008 a Hondou Civic. Proste, nenudili sme sa a veríme, že sa nebudete ani vy!

 

Vianočný TECHBOX už v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Techbox)

 

Život a časopis TECHBOX ale nie sú len o produktoch, ktoré sa aj tak raz pokazia, ale i o témach, ktoré hýbu svetom. Pozreli sme sa preto na najnovší Windows 8 a jeho možnosti použitia na troch rôznych zariadeniach, položili si otázku, či stolné počítače pôjdu do zabudnutia a hlavne, vybrali sme pre vás až 37 tipov na vianočné darčeky! Jedným z nich je aj predplatné časopisu TECHBOX len za 9,50 € , ku ktorému teraz získate aj bonus - špeciálne kupóny na produkty Fotolab v hodnote až 29,90 €! Napríklad vďaka jednému z kupónov získate vytlačenie až 35 fotografií bezplatne.

 

Vianočný TECHBOX už v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Techbox)

Ak sa vám máli, inšpiráciu na darčeky možno nájdete aj v reportáži z unikátnej výstavy HIGH END Slovakia 2012 či rozhovore o lahodných whiskey, z ktorých sme niekoľko i ochutnali. Aj toto je však len ochutnávka toho, čo vás v novom čísle časopisu TECHBOX čaká, preto zbehnite pozrieť do novinového stánku alebo vášho obľúbeného obchodného centra. Ak by ste nový TECHBOX nikde nenašli, môžete si ho kúpiť v elektronickej podobe pre váš tablet alebo smartfón, stačí kliknúť na Rajkníh.sk a je váš len za 1,60 €.

 

Vianočný TECHBOX už v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Techbox)

Vyhrajte Samsung GALAXY Note II
 

Radi súťažíte? Aj tento rok naša redakcia vyhlásila unikátnu anketu TECHBOX roka 2012. Pomôžte nám nájsť tie najlepšie produkty a operátorov roku 2012, vyhrať môžete špičkový Samsung GALAXY Note II! Stačí zahlasovať za produkty a operátora, ktoré vás v tomto roku oslovili najviac a budete zaradení do žrebovania. Všetky informácie a hlasovací formulár nájdete na web stránke TECHBOXroka.sk.

 

Vianočný TECHBOX už v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Techbox)

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu