Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Neprejedzte aj vlastné gate!

Pozrite si rebríček TOP 20 najprezeranejších produktov
Pozrite si rebríček TOP 20 najprezeranejších produktov (Zdroj: pricemania)

Vianoce sú pre mnohých obdobím, v ktorom sa zadlžia a pristúpia na nevýhodné pôžičky. Aby ste darčeky a štedrú večeru nesplácali celý nasledujúci rok, nakupujte výhodne a s rozumom.

Mobilné telefóny, robotické vysávače

Videli ste skvelý mobilný telefón pre svoju polovičku, no kvôli vysokej cene objednanej plazmy si ju nemôžete dovoliť? Alebo ste si vyhliadli skvelý robotický vysávač, ale chýba vám ešte tretina jeho ceny? Nezúfajte a pozrite sa na problém triezvo: Trinásty a štrnásty plat zrejme nedostanete, bohatých blízkych nemáte a upísať sa banke s “extra výhodným“ úrokom nechcete. Ostáva vám už len prehodnocovať, zvažovať a porovnávať ceny vyhliadnutých produktov.

A keďže koncom roka máte toho v práci určite dosť, obráťte sa na odborníkov. Napríklad s porovnaním cien vám pomôže portál Pricemania.sk. Na jednom mieste zhromažďuje vyše milión rôznych produktov od stoviek e-shopov a po jedinom kliknutí vás odporučí na ten s najvýhodnejšou ponukou. Ušetriť tak môžete nielen peniaze, ale aj svoj čas. Nemusíte snoriť po konkurenčných predajniach a doťahovať sa s nevrlými predavačmi. Navyše sa vyhnete predvianočným tlačeniciam, keďže tovar vám príde priamo domov. A ak sa nebudete vedieť rozhodnúť, kliknete na týždenne aktualizovaný rebríček TOP 20 najprezeranejších produktov a uvidíte, čomu dávajú prednosť ostatní Slováci. Okrem toho portál pri jednotlivých produktoch uvádza dlhodobý vývoj ich cien. Ten vám pomôže pri rozhodovaní, či sa s kúpou poponáhľať alebo počkať, kým ceny poklesnú.

Pricemaniu.sk však nie je dobrá len na porovnanie cien. Pomocou značky “Overený obchod“ vás zorientuje medzi e-shopmi a upozorní na tie najspoľahlivejšie z nich. Hodnotenia im udeľujú samotní zákazníci ihneď po nákupe, a tak ich výberom dostanete nielen skvelé ceny, ale aj kvalitné služby a profesionálny prístup.

Čo dodať? Nenechajte sa zlákať všetkými vianočnými „akože zľavami“, ale preverte si ich pomocou porovnávača. Len tak budete mať istotu, že nekupujete prehnane drahý výrobok, za ktorý dáte ... pomaly aj vlastné gate.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu