Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vianočné Darčeky 2012 - Luxus, kvalita a talianska originalita Armani!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: dessue)

Vianoce 2012 sú už nezadržateľne tu a tak ako každý rok sa vynára otázka aké j Vianočné darčeky potešia našich najbližších. Pokiaľ hľadáte originálne Vianočné darčeky s puncom kvality od svetovej značky so zvučným menom tak ste na správnom mieste.

Značkové oblečenie, trendy spodné prádlo, tričká, mikiny či plavky na luxusnú zimnú dovolenku určite potešia každého! Pokiaľ sú však takých zvučných mien ako D&G, Just Cavalli, EA7, Emporio Armani,  DESUE,  John Galliano či Roberto Lucca tak takéto Vianočné darčeky určite ohúria každého. Naviac takýto darček neskončí niekde založený v polici, ale určite bude s radosťou nosený. S darčekmi od DESSUE nemôžete nezabodovať!

Vianočné Darčeky 2012 -
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: dessue)

Viac na DESSUE European Fashion House

Klasický Vianočný darček spodnú bielizeň sme previedli do úplne nového rozmeru.

Ak hľadáte tradičné „dedkovské boxerky“, alebo babičkine „bombarďáky“ tak tie síce u nás nenájdete, ale trendy spodné prádlo designerov od New Yorku cez Sydney, London až po meku módy Miláno áno. A to najpodstatnejšie za ceny bežnej bielizne v nákupných centrách! Ak sa Vám pravidelne stáva ze Vianočné darčeky končia niekde odložené v zásuvke s tým od Nás sa Vám to s nášho výberu Vianočné darčeky určite nestane. Nielenže darujete kúsok z top módneho sveta, ale naviac aj praktickú vec, ktorú bude obdarovaná či obdarovaný nosiť, každý deň. Vianočné darčeky od európskeho módneho domu DESSUE z Vás urobia znalca túžob druhej strany. Kto hovorí, že má radosť z darovania, môže obdarovať aj sám seba pohľadom na partnera v novej trendy spodnej bielizni a to ešte nehovoríme o pôžitku z jeho vyzliekania...

Vianočné Darčeky 2012 -
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: dessue)

Viac na DESSUE European Fashion House

Dámy hýčkajte si svojho miláčika! Zaslúži si to.

Dessue Vám exkluzívne prináša najnovšie a najucelenejšie kolekcie Emporio Armani Fall/Winter 2012 v strednej európe. Výnimočný taliansky design, prepracované strihy, inovatívne materiály a kvaliutná krajčírska prepracovanosť za absolútne skvelé to je vždy Emporio Armani. Spodné prádlo v trendy farbách sezóny, trendy tričká, luxusné pyžamá a župany a mnoho ďalších originálnych produkto. Jedinečná športová značka EA7 Emporio Armani je inovatívnou značkou módneho domu Giorgio Armani originálne značkové mikiny, tričká, svetre, bundy, tašky a doplnky určite potešia každého muža. Fámozne kolekcie John Galliano sú zasa určené pre módnych fajnšmekerov. Každý znalec módy ocení spodné prádlo, tričko či mikinu značky John Galliano. Milé dámy kto iný ako mi by sme mali našich miláčikov obliecť podľa najnovších módnych trendov a hlavne kvalitne!

Vianočné Darčeky 2012 -
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: dessue)

Viac na DESSUE European Fashion House

Darček pre ženu? Nájsť ten správny luxusný a originálny nemusí byť vôbec komplikované!

V Európskom Módnom Dome Dessue nájdete veľa exkluzívnych darčekov pre ženy, ktorými im, ale aj sebe urobíte veľkú radosť. Každá žena túži po luxuse, kvalite a trendy kúsokoch do šatníka od tých naj dizajnérov sveta. A to najdôležitejšie chce sa Vám páčiť. Priznajme si, že každého z Nás poteší pohľad na svoju milovanú polovičku, ktorá nám predvádza svoje nové luxusné spodné prádlo, ktorú dostala pod stromčekom. A to ešte nehovoríme o pôžitku s vyzliekania.

Pre sezónu Vianoce 2012 sme pre Vás pripravili trendy kolekciu spodného prádla Emporio Armani módne trendy fareby pre tangá, brasílske tangá, boyshorts a hlavne vysokokvalitné push up a ultra push up podprsenky Emporio Armani. Páni verte, že zladeným setom Emporio Armani ohromítre každú ženu a naviac ocení koľko času ste venovali výberu. Že si nie ste istý veľkosťou najma podprsenky? Rada je veľmi ľahká nakuknite do šatníka Vašej polovičky a skontrolujte veľkosť aspoň troch podprseniek v šatníku tá ktorá sa najčastejšie opakuje je tous právnou! Originálne tričká, svetríky mikiny Emporio Armani a EA7 Emporio Armani potešia určite každú ženu a naviac Váš darček budú s obľubou používať a neskončí niekde vzadu v poličke. Jedinečná kolekcia od famózneho talianskeho designéra menom John Galliano je tým správnym darčekom pre dnešnú ženu, ktorá vie čo chce a chce byť jedinečná a osobitá! Stačí tak málo, pokojne sa usadiť v pohodlí domova a vyberať z absolútne jedinečnéj ponuky vianočné darčeky pre ženy, ktorú aj tak v nákupných centrách nenájdete.

Vianočné Darčeky 2012 -
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: dessue)

Viac na DESSUE European Fashion House

Za svoje
peniaze si zaslúžime tie najnovšie módne kolekcie!

Hľadajte exkluzívne distribútorov a zastúpenie značiek, ktorý vám vie ponúknuť zaručene pravý značkový tovar z aktuálnych kolekcií za štandardné ceny, do ktorých sa nepremietla prenájom drahých priestorov v obchodných centrách ani dlhý distribučný reťazec. Internetový Módny Dom DESSUE je tou správnou kombináciou nadnárodnej spoločnosti exkluzívny dovozca s autorizáciami u tých najvätších svetových značiek a s najširšou ponukou vysko-kvalitného značkové oblečenie a tovaru iba z aktuálnych kolekcií v strednej európe. Ak hľadáte niečo nevšedné, v značkovej kvalite, niečo pre skutočných módnych znalcov tak ste u Nás správne! A to najdôležitejšie na koniec! Celá ponuka je skladom s doručením do 24-48 hodín od objednania! Garancia výmeny alebo vrátenia tovaru! Vďaka celoeurópskemu pôsobenia a viac ako 100.000 spokojných zákazníkov v 16-tich krajinách Európy sme schopní, Vám vždy ponúknuť bezkonkurenčne najširšiu ponuku aktuálnych limitovaných kolekcií top značiek sveta za skvelé ceny, to všetko na jednom mieste na DESSUE!

Vianočné Darčeky 2012 -
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: dessue)

Viac na DESSUE European Fashion House

Žiadne stresy, žiaden zhon a máš darček ako hrom!

Každý rok sa opakuje to isté! Trávime hodiny a dni v preplnených nákupných centrách hľadaním toho čo voláme originálne Vianočné darčeky. Stretávame sa s neochotným personálom, stresom a davmi ľudí, tlačenicou a strkanicou. Položme si jednoduchú otázku na čo je to všetko dobre? Stačí tak málo, pokojne sa usadiť v pohodlí domova a vyberať z absolútne jedinečnej ponuky Vianočné darčeky 2012, ktorú aj tak v nákupných centrách nenájdete práve preto nakupuje už viac ako 100.000 ľudí v 16tich krajinách Európy na DESSUE! Že prečo je to tak? Nuž to je jednoduché Naša spoločnosť je exkluzívnym, výhradným a autorizovaným predajcom top značiek sveta. U nás nenájdete bežný tovar ani žiaden outlet, ale iba Fashion aktuálne limitované kolekcie tých naj značiek sveta.

Celá ponuka je skladom a expedujeme až do 20.12.2012 s garantovaným doručením  zásielok 21.12.2012. Tak si užite aj vy pekné a nákupnými stresmi nerušené Vianoce 2012 s európskym módnym domom Dessue. Team profesionálov DESSUE sa teší na Vašu návštevu a praje Vám príjemné Vianočné nákupy!

Vianočné Darčeky 2012 -
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: dessue)

Viac na DESSUE European Fashion House

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu