Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zamilujte sa stlačeném jedného tlačidla!

Zobraziť galériu (8)

Urobte si každý deň ko sen... Plný povzbudenia a energie z výrazného čerstvého Espressa, nadýchaný ako obláčiky s chuťou lahodného Latte Macchiata alebo sladký ako horúca čokoláda Milka. Objavte kúzlo inteligentných kávovarov TASSIMO, ktoré vám vždy splnia vaše tajné želanie o káve, čaji alebo inej kávovej špecialite, na ktorú práve myslíte.

TASSIMO nie je len kávovar. Je to inteligentný spoločník, ktorý veľmi precízne dokáže načúvať vašim chutiam a predstavám o momentoch, ktoré si chcete užiť so svojím obľúbeným nápojom. Dokáže ale viac, ako čítať vaše myšlienky. Dokáže čítať aj čiarové kódy na jednotlivých kapsulách. A vďaka tomu vám vždy pripraví váš nápoj s gráciou sebe vlastnou. Pre silné a výrazné Espresso zvolí taký postup prípravy, ktorý vás následne v podobe voňavej kávy dokonale povzbudí. Po vložení kapsuly s lahodným Latte Macchiato vám na počkanie pripraví túto mliečnu taliansku špecialitu. Môžete si len začať predstavovať, ako ohrieva a pripravuje lahodnú horúcu čokoládu Milka, a túto predstavu si môžete hneď aj vychutnať.

A to najlepšie na inteligentnom kávovare TASSIMO je jednoduchosť jeho ovládania.

Na prípravu a vychutnanie si svojho nápoja totiž stačí urobiť len dve veci. Vložiť kapsulu a stlačiť tlačidlo.

A teraz prichádza ešte lepšia chuť kávy v novom dizajne – predstavujeme nové TASSIMO T55 s vlastnou filtráciou vody. Leštený dizajn s chrómovanými doplnkami pre moderný vzhľad, vnútorný filtračný systém Brita pre čo najlepšiu výslednú chuť. Objavte nové TASSIMO T55 a nechajte sa okúzliť nezabudnuteľnou  arómou a dokonalou chuťou v každej šálke.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu