Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ťažká nehoda: Záchranárka poskladala chlapca (12) ako skladačku!

(Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Matka 12-ročného britského chlapca, ktorý utrpel hrôzostrašné zranenia pri autonehode, pre médiá porozprávala, ako mu život zachránila zdravotníčka, hoci bola mimo službu. Po tom, čo dieťa prerazilo hlavou sklo a zlomilo si desiatky kostí v tvári aj čeľusť, dokázala mu ich dať dokopy ako skladačku.

Sharon Tharmeová (33) viezla 28. októbra v aute svojho syna Jakea, dcérku Ameliu (9) a 20-mesačného Masona, keď sa zrazila s Opelom Astra v meste Meir Heath. Sila nárazu rozdrvila jej modrú Corsu a Jakovu tvár poškodila tak ťažko, že matka ho považovala za mŕtveho.

Našťastie práve v tej chvíli prechádzala okolo zachránarka, ktorá keď uvidela haváriu, okamžite sa vybrala na pomoc. Spanikárenú matku sa snažila upokojiť a donútila ju prehľadať chlapca, či nemá žiadne ďalšie zranenia. Po vytiahnutí Jakea z vraku držala chlapcovu polámanú tvár v dlaniach, až kým nedorazila sanitka.

Chlapca previezli do nemocnice, kde mu urobili viac ako 200 stehov a strávil tam päť dní, kým mu dali lekári tvár starostlivo dokopy. Napriek tomu, že má Jake obrovskú jazvu, je rád, že zostal nažive. Rovnako ako celá jeho rodina.

Posádka druhého auta, tridsiatnička, tínedžerka a 10-ročné dievčatko, utrpela iba ľahšie zranenia. Polícia príčinu nehody stále vyšetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu