Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Vodiči sa búria. Nechcú platiť drahé poistky!

Genertel
Genertel (Zdroj: Genertel)

BRATISLAVA - Našim šoférom došla trpezlivosť! Až 200.000 Slovákov chce kvôli zákonnej poistke na auto tento rok zmeniť poisťovňu. Vyplýva to z odhadov poisťovne Genertel, podľa ktorej môžu vodiči prechodom do inej poisťovne ušetriť až desiatky eur.

Dostali ste v posledných týždňoch list od svojej poisťovne, v ktorej vám oznamuje novú cenu zákonnej poistky na vaše auto na ďalší rok? Majte sa na pozore a list neberte na ľahkú váhu! S najväčšou pravdepodobnosťou patríte k veľkej skupine vodičov, ktorej končí platnosť tzv. povinného zmluvného poistenia (PZP) na konci roka. Ak sa vám zdá nová cena privysoká, jednoducho starú zmluvu zrušte! Nenechajte si to však na poslednú chvíľu. Na podanie výpovede totiž máte už iba štyri dni!

Ak sa vám kvôli novej zmluve na PZP nechce nikam chodiť, odporúčame vám poisťovňu Genertel, kde uzatvoríte zmluvu naozaj v priebehu pár minút a teraz so zľavou až 30% z ceny. Nová poistka je platná okamžite po vyplnení žiadosti na stránke www.genertel.sk alebo po ukončení telefonátu na klientskom centre.

Spravte si však najprv kalkuláciu svojej novej ceny na PZP, aby ste videli, koľko ušetríte. Okrem možnej úspory na PZP máte šancu vyhrať skvelé ceny.  Každý deň získa prvých päť klientov Genertelu 20-eurovú poukážku na benzín. Navyše, ak si spravíte rýchlu kalkuláciu ceny PZP, už len vďaka nej môžete získať hodnotnú sadu  značkových pneumatík spolu s ročným servisom zadarmo. Stačí mať poruke údaje z tzv. „technického preukazu.“

Zaplatiť novú poistku v Generteli potom stačí do 1 mesiaca bankovým prevodom alebo na pošte. Klientske centrum Genertelu je k dispozícii na čísle 0850 555 555 od pondelka do soboty od 8:00 do 20:00, vďaka čomu to viete vybaviť aj po návrate z práce.

Aby sme vám uľahčili zrušenie starej nevýhodnej poistky, pripájame link na automatický generátor výpovede starej zmluvy. Výpoveď iba vytlačte a podpísanú ju pošlite poštou svojej starej poisťovni tak, aby tam dorazila najneskôr do 19. novembra.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu