Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Botox je out: Krásu získate tým, že sa necháte sfackovať!

(Zdroj: YouTube)

SAN FRANCISCO - Bizarné skrášľovacie procedúry, ktoré zahŕňajú napríklad boj proti príznakom starnutia pomocou ovčej placenty, zaznamenali svoj posledný módny výstrelok v procedúre založenej na fackovaní tváre.

Kozmetický salón v San Franciscu ponúka prírodnú alternatívu k chemickému ošetreniu spevňujúcemu pokožku, ktorá má rovnaké účinky.

Thajská prírodná liečiteľka Rassameesaitarn Wongsirodkulová, známa ako Tata, vyhlasuje, že technika vymaže vrásky, zmenšuje póry a napína pokožku bez chirurgického zákroku. Žena pochádzajúca z Bangkoku si účtuje 350 dolárov za 15-minútové sedenie.

Tradičná technika populárna v Thajsku sa však používa aj na oblasti zadku a pŕs, ktoré vraj dokáže zväčšiť. Tata a jej manžel Mawin, spoluvlastník salóna, sľubujú na svojej webovej stránke klientom také výsledky, "že vaša krása očarí každého".

Kozmetička Tata je jednou z iba 10 registrovaných "udieračov do tváre" na svete a ako jediná pôsobí na západnej pologuli. Aj napriek tomu, že neexistujú žiadne lekárske dôkazy o priaznivých vplyvoch tejto procedúry, odborníci pripúšťajú, že môže "zlepšiť krvný obeh a prispieť k zdravej červeni."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu