Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Škandál! Vysťahovala rodičov z ich vlastného bytu a oni sú jej vďační!

Chcete aj vy dopriať rodičom čo si zaslúžia? Zobraziť galériu (7)
Chcete aj vy dopriať rodičom čo si zaslúžia? (Zdroj: Zelené byty)

Naši mali veľký štvorizbový byt. Na treťom poschodí a bez výťahu. Každý mesiac väčšina dôchodku skončila na účte správcu bytového domu. V byte sa stále niečo kazilo... Prasknutý radiátor, kvapkajúci vodovod. A žiadne peniaze na opravy. Všetky úspory investovali do výmeny okien. Takže ani vysnívaná dovolenka, ani nová práčka. Už som sa na to nemohla pozerať. Keď som videla mamu s ťažkými taškami a boľavým kolenom šliapať na tretie poschodie, rozhodla som sa. Toto musí skončiť!

Zbytočne veľký a nákladný byt vymením za komfort a pohodlie, ktoré si rodičia zaslúžia. Na mieste, kde budú môcť tráviť voľný čas zmysluplne. Kde nemusia minúť všetky svoje peniaze na bývanie a opravy, ale môžu za ne cestovať a vychutnať si zaslúžený oddych. A to, čo som našla, ma nadchlo. Bytový dom Greenpoint v Bratislave. I keď je len štvorpodlažný, nachádza sa tu moderný presklený výťah s príjemne tichým chodom a nízkymi prevádzkovými nákladmi.  Takže už žiadne namáhavé šliapanie po schodoch hore dolu tri krát denne. Okrem toho, je v ňom len 35 bytov, takže žiadna masovka.

Navyše, dom je postavený tak, aby boli náklady na kúrenie čo možno najnižšie. Vlastná plynová kotolňa šetrí až 15% nákladov na vykurovanie. Moderná tepelná izolácia funguje ako termoska – v lete chráni dom pred prehriatím, v zime zabraňuje únikom tepla. Čerešničkou sú úsporné eco-batérie šetriace až 6 litrov vody za minútu. To bude mať ocino radosť! Vždy nás kvôli tomu preháňal ;)

Tak toto je presne to, čo hľadám. 1,5 izbový byt. To je tak akurát. Dosť miesta na všetko. Aj na ocinovu veľkú telku. Na loggii bude mamina určite pestovať muškáty. A ten výhľad! Krásne vidno zelenú panorámu Malých Karpát. Dokonca aj Bratislavský hrad. No ešte sa ich spýtam, možno by mali radšej predzáhradku, aj také byty sú ešte v ponuke. Oslavy s grilovačkou by boli super! A deti by sa vyšantili...

Dom sa práve stavia, takže je ešte skvelá príležitosť na drobné úpravy. Aby všetko bolo tak, ako to majú radi. Aj dokončenie bytu na kľúč je už v cene. Takže žiadne starosti, čo je super! Navyše sa dá vybrať z kvalitných dizajnových materiálov: španielske obkladačky, nemecké podlahy... Mama bude nadšená!  Dispozičné riešenie bytu je výborne prešpekulované tak, aby bol využitý každý centimeter. Skvele sa pomestíme aj keď prídeme na návštevu s deťmi.  A namiesto sobotňajšieho upratovania mi naši vezmú deti na prechádzku. Paráda!

Vynikajúco mi vyhovuje aj lokalita. Mám pocit, že som prišla na dedinu. Vysoké košaté stromy, škridlové strechy okolitých rodinných domov. Ráno počuť kikiríkanie kohúta, večer vidieť kŕdeľ divých husí letiaci nocovať do lužných lesov. Skutočne dedina uprostred mesta. Ideálne spojenie mestského štýlu a príjemného tichého prostredia. Neďaleko sú jazerá a lužné lesy, ako stvorené na príjemné prechádzky. 

A všade je to kúsok. Autom na neďaleký diaľničný obchvat a odtiaľ rýchlo do všetkých kútov mesta. Pár desiatok metrov od domu je zastávka MHD, vedúca priamo do historického centra. Mama tak ľahko vybehne na svoju obľúbenú kávičku s kamarátkami aj do Starého Mesta. V okolí sa nachádzajú všetky potrebné služby, kostol, nemocnica i obchody. Na príjemné námestie v centre Biskupíc je to iba na skok. Neďaleko dokonca práve začali stavať obchodný dom Kaufland, ten majú naši najradšej. A Lidl je len o kúsok ďalej.

Verím že tu budú šťastní. Že sa Greenpoint sa stane ich novým skutočným domovom. Je totiž nielen ideálnym miestom nielen na bývanie, ale predovšetkým pre život.

Chcete aj vy dopriať rodičom, čo si zaslúžia? Zbavte ich zbytočne nákladných a prehnane veľkých starých bytov s ktorými sú len trampoty. Umožnite im stráviť príjemné chvíle v pohodlí, aké poskytuje úplná novostavba s výťahom a bezbariérovým prístupom! No poponáhľajte sa. O byty je veľký záujem. Už  viac ako 35 % bytov si iba za pár týždňov od štartu predaja našlo svojich majiteľov.

Viac sa dozviete na www.zelenebyty.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu