Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vianoce už teraz?

Vianoce už teraz? Zobraziť galériu (2)
Vianoce už teraz?

ÁNO! A prečo nie? Prečo sa netešiť z vianočných darčekov už teraz? Nemusíte predsa na svoj vianočný darček čakať až do štedrého večera! Klenoty Aurum Vás obdarujú ihneď!

Členom Klenoty Aurum Klubu totiž pripravili za ich vernosť výnimočný vianočný darček – krásne strieborné náušnice DILEMA. Neveríte? Príďte sa presvedčiť do ktorejkoľvek z trinástich predajní Klenoty Aurum a darček bude Váš! Stačí ak sa preukážete vernostnou kartou Klenoty Aurum a tieto krásne náušnice sú Vaše!

Urobte si Vianoce už teraz a príďte si po svoj darček! A samozrejme nemožno zabudnúť i na svojich blízkych! Potešte ich novými hodinkami či šperkami svetoznámych módnych značiek ako Gucci, Tommy Hilfiger, Fossil, Emporio Armani, Diesel, DKNY alebo trendovými šperkami zo širokej ponuky zlatých, briliantových či strieborných šperkov. Viac informácií zo sveta šperkov a hodiniek nájdete na blog.klenotyaurum.sk, na facebook stránke Klenoty Aurumna webe.

Ale pozor! Tento vianočný darček dostane iba prvých 1000 najrýchlejších členov. Akcia trvá do vypredania zásob darčekov, najneskôr však do 9.12.2012.

Nezabúdajte: „Šperky nie sú hriech...“.

-reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu