Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Rokovanie mestskej rady narušila nahotinka: Hore nič a dole baranica!

Narušiteľka sa ukázala v Evinom rúchu
Narušiteľka sa ukázala v Evinom rúchu (Zdroj: YouTube)

SAN FRANCISCO - Niekedy ľudia pocítia potrebu úplnej slobody a zhodia preto zo seba všetko oblečenie, aby splynuli s prírodou. V tomto duchu sa nieslo rokovanie mestskej rady v San Franciscu, ktorá sa zaoberala nahotou na verejnosti.

Pred výbor predstúpila aj aktivistka Gybsy Taubová. Tá mala v otázke verejného nudizmu jasno. "Nahota deťom neubližuje. Videli ste už niekedy, že by dieťa plakalo len preto, že videlo nahého človeka? Väčšinou ich to rozosmeje, ale v žiadnom prípade netraumatizuje. Nahota je prirodzená a absolútne neškodná. Naše telá sú darom od Boha a Boh nerobí chyby. Útok na právo chodiť nahý je útokom na našu posvätnosť, krásu, slobodu a tvorivé sebavyjadrenie," obhajovala svoje presvedčenie.

Po týchto slovách sa žena vyzliekla a ukázala to, čo väčšina z nás skrýva pod šatami. O pár sekúnd neskôr ju polícia vyviedla preč a snažila sa ju presvedčiť, aby sa obliekla. Nakoniec sa umúdrila a dala si na seba šaty.

Taubovej konanie si v sále vyslúžilo obrovský potlesk. Prítomní zrejme ocenili slová odvážnej Američanky, ktorá tvrdí, že nie oblečenie ľudí, ale ich činy je to, čo nám škodí. "Šaty násilníkov nezastavia pred tým, aby niekoho znásilnili. Šaty taktiež neochránia obeť pred tým, aby ho niekto zneužil," dodala.

Verejný nudizmus nie je v Kalifornii síce zakázaný, ale v poslednom čase sa najmä po San Franciscu pohybuje skupina mužov, ktorí sa radi vystavujú na obdiv v celej svojej kráse. Úrady preto uvažujú nad tým, ako toto správanie obmedziť."Rada by som sa prešla po ulici a kúpila si krabicu mlieka bez toho, aby som videla niekoho penis," uviedla na margo toľko diskutovaného problému miestna obyvateľka Sheila Tenneyová.

Nahotinka protestuje pred úradníkmi

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu