Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Knižný veľtrh Bibliotéka začína už tento štvrtok!

Bibliotéku môžete navštíviť od štvrtku do nedele medzi 10:00 a 18:00.
Bibliotéku môžete navštíviť od štvrtku do nedele medzi 10:00 a 18:00. (Zdroj: incheba)

Po roku sa do bratislavskej Incheby vracia literárny duch. Medzinárodný veľtrh Bibliotéka od 8. do 11. novembra ponúkne pestrú knižnú nádielku, ktorá zahŕňa prezentácie titulov všetkých žánrov pre všetky vekové kategórie.

OSOBNOSTI BIBLIOTÉKY

Tí, ktorí sa na Bibliotéku každý rok tešia, určite neodídu sklamaní. Sprievodný program je doslova nabitý osobnosťami literatúry. Veľtrh vo štvrtok o 9:00 slávnostne otvorí najúspešnejšia slovenská autorka Táňa Keleová - Vasilková, ktorá v novembri dosiahla historický úspech v podobe milióna predaných výtlačkov. Svoje knihy namieste v priebehu 4 dní Bibliotéky podpíšu Ľubomír Feldek, Daniel Hevier, Juraj Šebo, Tamara Heribanová, Martin Pyco Rausch, Samko Tále, Andrea Coddington, Emma Tekelyová, Halina Pawlovská, Boris Filan, Gustáv Murín, Ivo Toman a ďalší. Exkluzívnym hosťom veľtrhu je izraelský spisovateľ Meir Shalev. V literárnej kaviarni odprezentuje svoje najznámejšie dielo, fascinujúci príbeh lásky Chlapec a holubica.

ČÍTAME S CHUŤOU

Varenie patri medzi populárne koníčky, z čoho vyplýva aj veľký záujem o kuchárske knihy. Ich autori nabrali odvahu a v živých akciách ukážu, že svoje obľúbené recepty dokážu nielen zozbierať a knižne vydať, ale aj chutne pripraviť pred živým publikom. V rámci pódia s názvom Čítame s chuťou budú variť aj známi kuchári Jaroslav Žídek a Pavol Lipták. Tradičné vianočné pochúťky z celého Slovenska ponúkne Zora Mintálová - Zubercová. Môžeme sa tešiť aj na špeciality africkej kuchyne v podaní Heleny Lhotovej, ktorá napriek svojej láske k jedlu schudla neuveriteľných 60 kíl.

Informácie o sprievodných podujatiach získate na stránke www.incheba.sk.

Bibliotéku môžete navštíviť od štvrtku do nedele medzi 10:00 a 18:00.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu