Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Na premiére The2013 bolo veľa osobností a jeden veľký škandál

Obľúbené speváčky Layla a Suzie pózovali s luxusným šampanským pre módnu značku WTF Zobraziť galériu (10)
Obľúbené speváčky Layla a Suzie pózovali s luxusným šampanským pre módnu značku WTF (Zdroj: The Club)

Párty The2012, na ktorej sa prezentovali v nedávnej minulosti rôzne prominentné projekty od hudby, cez módu, až po filmy a tvorili ho najznámejší slovenskí dji má svojho nového nástupcu. Minulú sobotu sa tento "party trendsetter" posunul na ďalší level.

Otvorenie pravidelných sobôt The2013 prinieslo veľa noviniek do sveta eventov, medzi ktorými bol aj unikátny 3D mapping po prvýkrát použitý na reálnom bare. Je to forma premietania, pri ktorom sa vám pred očami zmení bar na niečo úplne iné.

Organizátori podcenili virálne šírenie informácie na internete, že sa tento event bude konať. Prasknutý nepriechodný vchod už pred polnocou a ľudia čakajúci v nekonečnej rade, kým z klubu niekto neodíde, aby ich postili dovnútra boli toho jasným dôkazom. Youtube pozvánky najmä vďaka kreslenej postavičke Rytmaus mali viac ako 70 tisíc videní za 10 dní. Kreslená postavička Rytmaus sa totiž zaradila medzi pozvaných hostí a pomocou spomínanej techniky 3D mapping sa osobne zúčastnila tohto večera.

Postavička z LokalTV tak nasledovala ostaných „z mäsa a kostí“, ako Miriam Šmahel Kalisovú s manželom, Evu Cifrovú, Patríciu Vittek, Eriku Barkolovú, najúspešnejšiu dievčenskú tanečnú skupinu Ladylicious, či rôzne mladé speváčky, modelky, missky, či moderátorov. Absolútnou premiérou bolo aj zriadené rádiové štúdio Europa2 priamo v TheClube medzi ľuďmi, odkiaľ obľúbený moderátor Michal Sabo plánuje aj naďalej robiť rozhovory s rôznymi známymi osobnosťami počas diania nasledujúcich párty The2013 Every Saturday. Nechýbala ani Smotánka a mnoho iných fashion kamier a fotografov, ktorí prišli získať zábery z predvádzania veľmi odvážnej kolekcie" WTF?!". Organizátor - agentúra Cherry&Cherry nám prezradila, že okrem neštandartnej programovej štruktúry si tu niektorú sobotu bez ohlásenia zaspievajú, či zarepujú interpréti ako Ego, Majk Spirit, či Celeste Buckingham.

-Reklamná správa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu