Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

To čo sa o bankách nikde nepíše

Potenciálni manažéri zo Slovenskej sporiteľne zorganizovali športový deň pre slabozraké deti Zobraziť galériu (8)
Potenciálni manažéri zo Slovenskej sporiteľne zorganizovali športový deň pre slabozraké deti (Zdroj: Nadácia Slovenskej sporiteľne)

Nadácia Slovenskej sporiteľne prispela na organizáciu športového dňa pre slabozraké deti zo Základnej školy internátnej pre slabozrakých a nevidiacich na Svrčej ulici v Bratislave. Z grantu boli deťom zakúpené lopty, kužele, kruhy a iné športové náčinie, ktoré môžu deti využívať počas celého roka.

K tejto iniciatíve sa pripadli aj zamestnanci Slovenskej sporiteľne, ktorí sú súčasťou rozvojového programu banky určeného pre potenciálnych manažérov. Tí robili spolu na 12 stanovištiach celý deň animátorov. Po absolvovaní každej disciplíny dostali deti pečiatku a sladkú odmenu. O tom, že deti mali zo športového dňa radosť svedčí aj fakt, že sa športov na niektorých stanovištiach zúčastnili aj viackrát.

„Slovenská sporiteľňa považuje vzťah k dobrovoľníctvu za jednu z významných rozvojových oblastí potenciálnych manažérov našej banky,“ povedal Martin Čambor, riaditeľ odboru Ľudských zdrojov Slovenskej sporiteľne.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu