Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Cenová bomba! Nové byty v Bratislave škandalózne výhodné

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Zelenebyty.sk)

Štýlové bývanie obklopené zeleňou a pritom s výhľadom na centrum mesta. Dômyselne riešené interiéry. Kvalitná a energeticky úsporná stavba. To všetko za mimoriadne výhodné ceny. Znie vám to ako z rozprávky? Nemusí! Rozprávkové bývanie máte teraz na dosah ruky. Moderné byty na kľúč čakajú práve na vás.

A rozprávkový hrdina má aj svoje meno: bytový dom Greenpoint.

Ako už samotný názov napovedá, nemusíte sa báť klasickej bratislavskej betónovej džungle.  Greenpoint  je štvorpodlažný bytový dom obklopený  zeleňou. Charakter krajiny má doslova vidiecky ráz. Rozkonárené vysoké stromy, škridlové strechy okolitých rodinných domov, ranný spev vtákov. Jednoducho dedina uprostred mesta. Unikátna kombinácia komfortného mestského štýlu a príjemného tichého prostredia ako stvorená pre pokojný život.

Centrum mesta je však veľmi dobre dostupné aj vďaka neďalekému diaľničnému obchvatu. V okolí bytového domu sa navyše nachádzajú všetky potrebné služby, obchody, školy i športoviská. Priame napojenie na medzinárodnú Dunajskú cyklotrasu ocenia všetci fanúšikovia Petra Sagana.  Blízke jazerá sú príjemným osviežením počas horúcich letných dní a obľúbeným cieľom víkendových prechádzok. Chránená oblasť lužných lesov je lákavou príležitosťou na aktívny oddych v prírode.

Veľkorysé slnečné loggie zvádzajú k príjemnému relaxu s nádherným výhľadom na okolitú scenériu:  zelená panoráma Malých Karpát alebo dominanty mesta -  televízna veža Kamzík či Bratislavský hrad. Obľúbené predzáhradky pre záhradných kutilov, milovníkov grilovačiek,  či ideálny priestor na detské hry. V lete bazén, v zime snehuliak.

Dom je postavený z kvalitných materiálov, s použitím moderných technológií a nadčasovou architektúrou. Dispozičné riešenia 1,5 a 2,5 izbových bytov sú veľmi prakticky prešpekulované tak, aby bol využitý každý centimeter vo váš prospech. Navyše, byty sa vám rady prispôsobia. Teraz, v procese výstavby, máte jedinečnú možnosť upraviť si ich podľa vašich potrieb. Napríklad urobíte z 2,5 izbového bytu krásny priestranný dvojizbový byt. Alebo praktický trojizbový, poskytujúci súkromie celej rodine.  A to bez toho, aby sa zmenila cena bytu. Okrem toho je v cene bytu zahrnuté už i kompletné dokončenie interiéru na kľúč.

I keď je bytový dom len štvorpodlažný a nachádza sa v ňom len 35 bytov, o váš komfort sa bude starať moderný presklený výťah s nehlučným chodom a nízkymi prevádzkovými nákladmi. Lebo Greenpoint nie je zelený len kvôli lokalite, v ktorej sa nachádza. Vlastná plynová kotolňa šetrí až 15% nákladov na vykurovanie a  revolučná tepelná izolácia Energy Saving System  funguje ako termoska – v lete chráni dom pred prehriatím, v zime zabraňuje únikom tepla. Tak šetrí Greenpoint vaše peniaze nielen pri kúpe, ale aj počas celého života. Vždy ste túžili po ekologickom a ekonomicky výhodnom bývaní? Teraz máte zelenú! A bonus? Úsporné eco-batérie šetriace až 6 litrov vody za minútu.  Čo dodať?

Hádam iba, že o takéto bývanie je veľký záujem – za prvých 14 dní predaja si našlo svojich majiteľov už vyše 20% bytov. Veď sa pozrite sami:

www.zelenebyty.sk

-reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu