Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

NAJhorší spev všetkých čias: Dievčina si robí na YouTube neskutočnú hanbu!

(Zdroj: YouTube)

USA - Úžasné, skvelé, neuveriteľné, dokonalé! Takéto superlatívy sa dajú nájsť v komentároch pod videoklipom k piesni Wilder od americkej "speváčky" Gnesy. Po jeho prezretí však divák veľmi rýchlo pochopí, čo znamená slovo irónia. Konkurovať tomuto lukratívnemu songu v jeho amaterizme je takmer nemožné.

Až na celkom chutnú tváričku Teresy Giudiceovej, alias Gnesy, ako si dievčina hovorí, sa nedá nájsť na videoklipe snáď nič pozitívne. Najhorší zo všetkého je však falošný spev, ktorý sa vám, ako to v týchto prípadoch chodí, zaryje tak hlboko do mysle, že ho z nej neviete za žiadnu cenu vypudiť.

Užívatelia portálu YouTube, kde bolo video zverejnené 7. októbra a odvtedy dosiahlo už vyše 1,5 milióna videní, sa však prejavili ako skutoční fajnšmekri a pridávajú k nemu samé nadšené ohlasy. "Melódia je taká pekná, zapamätateľná a chytľavá. Slová tak hlboké. Jej hlas... anjelský," znie jeden z komentárov, ku ktorému sa pripája aj väčšina ďalších. "Nový alarm. Predstavte si, že sa ráno prebúdzate pri tomto nádhernom majstrovskom kúsku. Už vopred to bude skvelý deň, to je isté."

Ako dlho Gnese táto "sláva" vydrží, je otázne. Rozhodne by sa už však nemala pokúšať o návrat s nejakým novým hitom. Mohlo by to dopadnúť ešte horšie. Alebo to už ani nejde?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu