Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Babku si mýlia s chlapom: Chce bojovať v klietke!

Khandace Cossittová
Khandace Cossittová (Zdroj: cbs)

VIRGÍNIA - Babička Khandace Cossittová (56) zo Sandstonu vo Virgínii má zvláštny sen. Žena, ktorú už na základnej škole prezývali "Veselý zelený obor", sa chce zúčastniť súboja v klietke. A nenechá sa len tak odradiť.

Cossittová má za sebou bohatú profesionálnu kariéru, pri ktorej musela častokrát dokazovať svoju prevahu nad mužmi. "Robila som vyhadzovačku, strážničku, striptérku aj trénerku koní," uviedla s tým, že si ju pri nejednej príležitosti pomýlili s chlapom. Momentálne však hľadá dobrých ľudí, ktorí by jej splnili sen týkajúci sa bojových umení.

Zápasy v klietke pritom nie sú žiadnymi súbojmi pre padavky a nezriedka v nich tečie krv. Je však otázne, či by sa našiel súper, ktorý by sa postavil žene, ktorá sa blíži k dôchodkovému veku. V žiadnom prípade by však nešlo o úplnú raritu. V ringu sa už viackrát ocitli aj zástupkyne nežnejšieho pohlavia.

Cossitová už kontaktovala viacerých organizátorov týchto podujatí a ak sa jej neozvú, má aj plán B. Počas zápasu miestneho klubu sa mieni dostať k mikrofónu a vyzvať divákov, aby sa predsa niekto odhodlal rozdať si to v súboji "so starou ženou".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu