Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Cez Facebook vyhľadal netvora, ktorý mu znásilnil ženu: A zmlátil ho!

Andrew Marsh
Andrew Marsh (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Sociálne siete slúžia ľuďom na rôzne účely. Kým niektorí ich využívajú, aby našli priateľov, s ktorými neboli dlho v kontakte, istý Brit s pomocou Facebooku vystopoval násilníka, ktorý ublížil jeho manželke ešte v čase, keď chodila do školy. Andrewa Marsha (38) napokon osobne vyhľadal, zmlátil a donútil k priznaniu.

Školáčka o udalosti, ktorá sa stala pred desiatimi rokmi, zo strachu nikdy nikomu nepovedala. Až do vlaňajška, kedy sa s desivou historkou zverila svojmu manželovi. Akonáhle to muž začul, nahromadila sa v ňom zlosť a začal po Marshovi pátrať. Na Facebooku založil stránku, na ktorej tvrdil, že organizuje párty pre manželku a chce pozvať aj jej dávnych spolužiakov.

Od nich zistil Marshovo telefónne číslo a zavolal mu. Dnes ženatý predajca zeleniny z Rochesteru netušil, že schôdzka dopadne úplne inak, ako očakával. Namiesto klasických rečí o dávnych časoch ho rozhnevaný manžel konfrontoval s ťaživou minulosťou a zbil ho. Predavača potom donútil zavolať na políciu a znásilnenie nahlásiť. Marsh tak nakoniec musel pred súd, ktorý celý prípad práve prejednáva. Meno ani jedného z páru preto zatiaľ nesmie byť zverejnené.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu