Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Raňajky, ktoré vám vyčaria úsmev na tvári

S novými sušienkami BeBe Dobré ráno mini s brusnicami zvládnete raňajky hravo a zdravo Zobraziť galériu (2)
S novými sušienkami BeBe Dobré ráno mini s brusnicami zvládnete raňajky hravo a zdravo (Zdroj: BeBe)

Každá z nás vie, že raňajky sú najdôležitejším jedlom dňa. V našom raňajkovom jedálničku majú pevné miesto nielen jogurty, ale aj cereálie v rôznych formách. Milujeme aj čerstvé pečivo so syrom, alebo ak máme ráno čas, pripravujeme si čerstvé teplé raňajky.

Jogurtové raňajky si obľubu získali najmä pre ich praktickosť – sú rýchlo pripravené a navyše aj výborne chutia. Okrem úspory času väčšina žien oceňuje aj možnosť namiešať si tú správnu kombináciu. Sú to vlastne raňajky na mieru – závisí len na našej chuti a nálade, čo si do jogurtu primiešame a akým spôsobom. Ovocie, med, oriešky, sušené ovocie, čerstvá mäta, semiačka – každý má svoju obľúbenú kombináciu. Samozrejme to všetko zapíjame obľúbenou kávičkou.  

Jogurt, ale čo k nemu?

Mnohé ženy sú unavené z večného riešenia čo na raňajky. S čím zvyknete kombinovať váš raňajkový jogurt? Volíte každý deň niečo iné, alebo vám nevadí jesť každé ráno to isté? Jogurt bez cereálií jedáva málokto, ale aby váš deň mal ten správny začiatok a nezačínali ste deň s myšlienkou „to je zase nuda“, máme pre vás skvelú novinku - BeBe Dobré ráno Mini s brusnicami. Nové cereálne sušienky s brusnicami obsahujú 45,5% celozrnných cereálií, majú vysoký obsah vlákniny, vitamínov E a B1 a tiež v nich nájdete minerály jako sú horčík, železo a niacín. BeBe Dobré ráno Mini s brusnicami vám jako súčasť vyvážených raňajok dodajú sacharidy, ktoré sú pravidelne a postupne uvoľňované a vstrebávajú sa po dobu 4 hodín. Brusnicové BeBe Dobré ráno mini si zamilujete hneď po prvom ochutnaní. 

Raňajky za minútku s BeBe Mini

S novými sušienkami BeBe Dobré ráno mini s brusnicami zvládnete raňajky hravo a zdravo. Sušienky v praktických jednoporciových balíčkoch vám v rannom zhone vyriešia starosti s vážením a presným meraním rannej dávky cereálií. Skvelá chuť brusníc v kombinácii s jogurtom a čerstvým ovocím, nápojom vám spríjemní začiatok náročného dňa a hlavne nemusíte sa báť, že by vám počas dopoludnia chýbala energia. Príprava raňajok je taká jednoduchá, že ju zvládnete s úsmevom na tvári. Viac informácií nájdete na www.LigaZaDobreRanajky.sk.

Raňajky za minútku s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: BeBe)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu