Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Šok v realitách: Ceny klesajú, kvalita sa zvyšuje

Presvedčte sa sami na www.zelenebyty.sk Zobraziť galériu (7)
Presvedčte sa sami na www.zelenebyty.sk (Zdroj: Zelenebyty.sk)

Tisíce nepredaných bytov. A oproti nim desaťtisíce bratislavčanov túžiacich po lepšom bývaní. Prečo tie byty nekupujú? Prerastené a zle dispozične riešené byty za premrštené ceny?! Veď na ne ani nemajú! Chcú praktické bývanie s rozumnými pôdorysmi, v kvalite zodpovedajúcej 21. storočiu a za normálne ceny. Je to sen?

Áno. Ale aj sny sa občas menia na skutočnosť. Jeden takýto sa práve objavil a volá sa Greenpoint.

Priamo pod oknami zelené záhrady chránené vysokými košatými stromami. Pomedzi ich konáre vidieť škridlové strechy rodinných domov. Ako uprostred dediny. Priestranné a slnečné loggie ponúkajú priestor na relax, praktické predzáhradky sú ako stvorené na rodinné pikniky. Ráno počuť kikiríkanie kohúta, večer vidieť kŕdeľ divých husí letiaci nocovať do lužných lesov. Všetky obchody a služby na skok od domu. Dostatok priestoru na šport a prechádzky. Skočiť na bicykli okúpať sa k jazerám s priezračnou vodou? Žiaden problém. Jednoducho vidiecky dom.

Ak však zdvihnete zrak od ovocných stromov v okolí, uvidíte známu panorámu v celej jej kráse: zelený masív Malých Karpát, televízna veža, bratislavský hrad... A všade je to kúsok. Autom na neďaleký diaľničný obchvat a odtiaľ rýchlo do všetkých kútov mesta. Vyraziť si večer do divadla? Pár desiatok metrov zastávka MHD, vedúca priamo do historického centra mesta. Vidiecky dom priamo v Bratislave.

Greenpoint je bytový dom obklopený zeleňou. 35 bytov s pivnicami a parkovacími státiami. Žiadna masovka. A hoci je iba štvorpodlažný, ku komfortu obyvateľov bude slúžiť moderný presklený výťah. S príjemne nehlučným chodom a nízkymi prevádzkovými nákladmi. Greenpoint je domov aj ďalších moderných riešení: vlastná plynová kotolňa ušetrí 15% nákladov na kúrenie a inovatívny Energy Saving System tepelne zaizoluje dom ako termosku – v lete dnu nepustí teplo, v zime chlad. Toto všetko zabezpečí nízke mesačné náklady na prevádzku. Jednoducho ekonomické a ekologické bývanie.

V bytovom dome Greenpoint sa práve dokončujú 1,5 a 2,5 izbové byty. Majú veľmi praktické dispozičné riešenia. Navyše je ešte teraz možné do nich zasiahnuť a zmeniť napríklad 2,5 izbový byt na priestranný 2 izbový alebo praktický 3 izbový. A to bez vplyvu na cenu. V nej sú už zahrnuté aj kvalitné dizajnové materiály - prvotriedne španielske obkladačky, nemecké laminátové podlahy či spoľahlivé interiérové dvere. Všetko na kľúč. A ako bonus novinka: eco-batérie s úsporným režimom, šetriace až 6 litrov vody za minútu. Jednoducho zelené byty.

A ceny? Ako hovorí titulok: ceny klesajú, kvalita sa zvyšuje. Veď sa pozrite sami: 

www.zelenebyty.sk

-reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu