Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Žena váži neskutočných 500 kíl: Vyzerá ako obrí vankúš!

Marya sa rozrástla do obrovských rozmerov. Zobraziť galériu (3)
Marya sa rozrástla do obrovských rozmerov. (Zdroj: Discovery)

USA - Američanka Marya Rosalesová, ktorá patrí k najťažším ženám sveta, sa priznala k zabitiu svojho dvojročného synovca. Svojím 500-kilovým telom ho mala priľahnúť na posteli a rozpučiť. Jej obhajca Sergio Valdez však tejto historke neuveril a konfrontoval ju so získanými dôkazmi. Pri prvej návšteve svojej klientky však mal, čo robiť, aby odlíšil jej tukové záhyby od vankúšov.

"Všetci sme videli obéznych, moletných ľudí. Ale nikdy nie v takomto štádiu," povedal Valdez v televíznej relácii TLC "Half-Ton Killer? (Poltonová vrahyňa?)" o žene pripútanej na lôžko svojou obrovskou váhou, ktorá dobrovoľne vyhlásila, že nešťastnou náhodou zabila svojho synovca.

Rosalesová údajne váži takmer 500 kíl, čo jej vynieslo titul jednej z najmohutnejších žien na svete, ale Valdez tvrdí, že aj keď vedel, že má hmotnosť ako päť priemerných mužov, na nič také, čo zbadal, nebol pripravený. "Keď som prvýkrát vošiel, mala na sebe prikrývku a všade okolo nej boli vankúše. Takže ste vlastne nevedeli, čo je vankúš a čo ona," popísal obhajca ich stretnutie.

Žena váži neskutočných 500
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Discovery)

V roku 2008 Rosalesová uviedla, že zabila svojho 2-ročného synovca Elisea Jr, keď sa náhodne prevalila a zaľahla ho pod sebou. Valdez však tušil, že niečo na tom nesedí. Nakoniec sa žena doznala k tomu, že jej sestra svojho syna opakovanie udierala po nohách, rukách aj hlave. Aby ostatné deti nestratili matku, vzala vinu na seba.

Rosalesová zmenila svoju výpoveď po tom, čo sa zrútila pod ťarchou dôkazov. Najmä keď lekári určili, že príčinou smrti nebolo priľahnutie, ale údery. "Vedeli sme, že niečo nie je v poriadku od samého začiatku," poznamenal Valdez v relácii.

Žena váži neskutočných 500
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Discovery)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu