Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Adrenalínová svadba v Bratislave

Adrenalínová svadba v Bratislave
Adrenalínová svadba v Bratislave (Zdroj: Figaro)

Jeden nezvestný a stratené svadobné dary. Taká je bilancia adrenalínovej sobotňajšej svadby, ktorá sa mala uskutočniť v Bratislave.

Svadba ako z akčného filmu sa odohrala minulý týždeň v Bratislave. Na začiatku všetko prebiehalo podľa klasického scenára. Ženích s nevestou a aj svadobčania sa tešili na dôkladne naplánovaný obrad.

Všetko nabralo rýchly spád, keď sa na svadbu nedostavil svedok. Išlo o dlhoročného priateľa svadobného páru. Pikantné na celej veci je fakt, že spolu s ním zmizla aj dodávka so svadobnými darmi, medzi ktorými bol napríklad aj zájazd do argentínskej dedinky Cokoscas. Bolo vyhlásené celoštátne pátranie a v súčasnej dobe je do hľadania zapojený aj policajný vrtuľník s čokovíziou.

Nepotvrdené dôkazy naznačujú, že svedok, vlastným menom Nugatus Mliečny, bol naposledy videný blízko továrne na cukrovinky Figaro v Bratislave.

Pomôžte svadobčanom nájsť strateného svedka v aplikácii Hľadajte stratený bonbón na stránke http://www.tatianasutaz.sk a vyhrajte luxusnú kabelku, poukaz do parfumérie, alebo novú bonboniéru Tatiana Čokoládový mix.

-reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu