Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Horúci Karibik v jesennom októbri?

La noche Cubana
La noche Cubana

Horúci Karibik v jesennom októbri? Netreba preletieť 9 000 kilometrov. Stačí prísť v sobotu 6. októbra do Design Factory na Bottovej ulici 2 na Kubánsku noc.

Na akcii, ktorú organizuje Capo di tutti Party, môžu hostia ochutnať, aká bola Kuba kedysi, ale tiež zistiť, aká je dnes. Hlavnou hviezdou večera bude kapela Team Cuba, autentická kubánska skupina plná temperamentu! Na vedľajšom pódiu zase predvedú intenzívnu hudobnú jazdu muzikanti z Bossa a ja. A potom až do rána bude hrať šikovný kubánsky DJ Jose!

Hoci kubánska hudba (a drinky) k tomu zvádzajú, na návštevníkov nečaká len bohapustá zábava. Z plagátov špeciálnej výstavy sa dozvedia rôzne pikošky z histórie tohto karibského ostrova, pozrú si výstavu s fotkami z Kuby od hostí, ktorí budu priamo na party. Budú sa môcť prejsť z Kuby až na Floridu, ochutnať famózne kubánske rumy a samozrejme, pozrieť si prejav Fidela Castra, či dokonca stať si za rečnícky pult a na Castra sa rovno zahrať (a odfotiť)!

Keďže organizátori chcú aby sa na party opäť vytvorila ilúzia cesty (tentoraz nie v čase ale v priestore), budú radi, ak hostia prídu oblečení v kubánskom štýle. Môžu prísť ako rodení Kubánci, no aj ako bohatí hostia predkomunistickej Kuby a vstup samozrejme neodoprú ani Fidelovým dvojníkom.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu