Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Z webu Nadácie Slovenskej sporiteľne sa dajú posielať SMS bezplatne

Ilustračné foto
Ilustračné foto

Návštevníci webu www.nadaciaslsp.sk majú už vyše roka možnosť bezplatne sa naučiť a otestovať v e-learningu venovanému financiám a finančnej gramotnosti. Témy sú rozpracované v 9 kapitolách, pričom ku každej kapitole je vytvorených 5 otázok, ktoré otestujú pochopenie prečítaných informácií.

V týchto dňoch obohatila nadácia testovú časť možnosťou odoslania 1 SMS za každú správne zodpovedanú otázku.

Väčšina vzdelávacích projektov je založená na jednorazovom spracovaní a prípadnom otestovaní vysvetleného textu. Otázky v SMS bráne sú generované náhodne z celkového počtu 45. Po ich správnom zodpovedaní sa automaticky otvorí formulár na odoslanie SMS za 0 eur. V prípade nesprávnej odpovede sa stránka presmeruje na kapitolu, z ktorej bola použitá daná otázka. Opakovaným zobrazovaním rovnakých otázok a nutnosťou na ne odpovedať získajú návštevníci webu www.nadaciaslsp.sk po krátkom čase istotu vo vedomostiach vybraných deviatich tém z oblasti ekonómie.

Nadácia Slovenskej sporiteľne sa dlhodobo venuje podpore vzdelávania v oblasti finančnej gramotnosti. V roku 2012 pokračovala v úspešných projektoch Myslím ekonomicky, Poznaj svoje peniaze, Cena Nadácie Slovenskej sporiteľne na Štúrovom pere, priniesla unikátnu výstavu pre deti O troch centoch, ktorú majú návštevníci možnosť vidieť až do 31.10.2012 v Detskom múzeu SNM v Bratislave. Okrem toho vo februári spustila on-line Hru Milión, ktorú si na webe www.hramilion.sk vyskúšalo už vyše 20 000 ľudí.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu