Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Peklo na Amazonke: Gang uniesol turistky (28, 32) a nechal ich medzi aligátormi!

Katryn (blondínka) a Fionu odvádzajú do bezpečia.
Katryn (blondínka) a Fionu odvádzajú do bezpečia. (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Britka Kathryn Coxová (28) sa spolu s austrálskou kamarátkou Fionou Wildeovou (32) plavila na kanoe po Amazonke pri hraniciach medzi Ekvádorom a Kolumbiou, keď ich prepadol ozbrojený gang. Obe okradli, uniesli a zanechali napospas osudu v džungli plnej aligátorov, piraní a anakond. Nebyť armády, zelené peklo by si pravdepodobne vyžiadalo ďalšie obete.

Gang, ktorý má mať prepojenie na kolumbijské drogové podsvetie, ženy olúpil o všetky cennosti a chcel za ne žiadať výkupné, lenže si uvedomil, že proti ozbrojeným členom armády nebude mať najmenšiu šancu. Malá skupina kriminálnikov sa preto rozhodla ženy jednoducho opustiť a nechať ich samy uprostred amazonskej džungle.

Od piatkovej noci tak Kathryn a Fiona bojovali o život v nehostinných podmienkach. V nedeľu si ich plač všimol ekvádorský farmár. To už ale bola na ceste stočlenná skupina vojakov, policajtov a rangerov, ktorí po turistkách pátrali. Lokalizovať sa im ich podarilo prostredníctvom mobilu jednej z unesených, ktoré použil nerozvážny člen gangu.

Farmár poskytol ženám jedlo a vojaci ich odviedli do bezpečia. Obe sú otrasené, ale ich zdravotný stav je dobrý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu