Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Dobyte čunovskú oblohu už túto nedeľu!

V rámci podujatia je pripravená aj atraktívna súťaž pre školákov a škôlkárov Zobraziť galériu (2)
V rámci podujatia je pripravená aj atraktívna súťaž pre školákov a škôlkárov (Zdroj: Divoká voda Čunovo)

Čunovskú oblohu túto nedeľu ovládnu pestrofarebné šarkany a mierumilovné draky. V areáli Divoká Voda sa skutoční Šarkaniáda pre najmenších, ale aj tých väčších. S kúpenými, ale aj vlastnoručne zostrojenými drakmi.

 

Nebude to len také obyčajné púšťanie šarkanov. Šarkany si totiž nielen môžete priniesť, ale aj zostrojiť. Už od 13 hod budú otvorené tvorivé dielne, v ktorých spolu so skúsenými animátormi budú môcť vaše deti popustiť uzdu fantázii naplno. Na vybláznenie a vyšantenie na jesennom slniečku bude otvorená pre deti detská zóna so skákacím hradom, trampolínou, minifarmou a hojdacími sieťami.

V rámci podujatia je pripravená aj atraktívna súťaž pre školákov a škôlkárov. Trieda, ktorá zostrojí toho najkrajšieho a najrýchlejšieho šarkana vyhrá dennú exkurziu v areáli Divoká Voda pre celú triedu. V rámci jednodňového výletu deti budú mať možnosť nahliadnuť do zákutí areálu, prezrieť si a porozumieť fungovaniu vodných kanálov, kde každoročne pretekajú svetová špička vo vodáckych športoch, ale i množstvo zaujímavostí a atrakcií, ktoré Divoká Voda ponúka.

Divoká voda Čunovo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Divoká voda Čunovo)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu