Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Premiestnite svoj biznis do impozantných priestorov

www.wallenrod.sk Zobraziť galériu (4)
www.wallenrod.sk (Zdroj: Wallenrod)

Už dlhšie sa povráva o unikátnom biznis centre, ktoré sa bude pýšiť celoročne kvitnúcou fasádou od prízemia až po najvyššie podlažie. Po oznámení bezkonkurenčných predajných cien za m2 sú hlasy ešte silnejšie. Kto bude patriť medzi šťastlivcov so zvučnou adresou?

Projekt, výnimočný svojim konceptom, nesie názov Wallenrod. Ide o sedem podlaží dômyselne navrhnutých kancelárií. Ich výstavbadostáva už pomaly finálnu podobu a Mickiewiczová ulica môže očakávať výrazné architektonické spestrenie. Pracovné prostredie sa tu totiž spája s prírodou.

Dominantu tvorí unikátna kombinácia dvojitej fasády a vertikálnej zelene. Stovky rozličných exotických rastlín, kvitnúcich počas celého roka, podtrhujú estetickosť a prestíž celého projektu. Dôkazom toho, že myšlienka harmonického prepojenia prírody a pracovného prostredia je nielen oku lahodiacim prvkom, ale i úspešným napredovaním modernej architektúry, sú starší „bratia“ biznis centra Wallenrod, ktorí spestrujú každodenné pracovné nasadenie pracovníkom v nemeckom Hamburgu či španielskej Barcelone.

Konečne nehnuteľnosť za rozumnú cenu

Plánované ukončenie stavebných prác biznis centra Wallenrod je v decembri tohto roka. Investori sa rozhodli zatraktívniť záujem o kúpu prostredníctvom najsilnejšieho predajného argumentu. Podnikať vo vlastnom je možné už od 1950 €/m2. Na Slovensku je predaj kancelárií v rámci biznis centra raritou. Investori projektu Wallenrod však veria, že práve vysoký štandard priestorov, vytvorenie komornej biznis atmosféry a prijateľná cena budú pre budúcich podnikateľov dostatočnou motiváciou na kúpu a podnikanie vo vlastnom.

Na avizované ceny nedosiahne ani nájomné

Kancelárie Wallenrod sú určené na predaj. Pohnútka záujemcov o kúpu je atraktívnejšia o to viac, že s aktuálne nastavenými cenami je možné dosiahnuť návratnosť investície už o desať rokov. Čo je však ešte zaujímavejšie, tak kúpa môže byť dokonca lacnejšia ako prenájom.

Priemerná cena prenájmu kancelárie so službami sa v Bratislave pohybuje na úrovni 18,15 €/m2. Predpokladaný medziročný nárast inflácie je 3 %. Za prenájom kancelárie, napríklad o rozlohe 238 m2,tak náklady  presiahnu za desať rokov sumu 594 000€. Po desiatich rokoch je užívateľ kancelárie stále iba v prenájme.

Kanceláriu Wallenrod, s rozlohou 238 m2, je možné kúpiť už za 30% ceny nehnuteľnosti a zvyšnú časť kryť desaťročným úverom. Celkové náklady na prevádzku kancelárie, vrátane splátok úveru a energií, dosiahnu sumu 519 704 €. Po desiatich rokoch ich užívateľ podniká vo vlastnom. S novým nastavením cien projektu Wallenrod sa kúpa kancelárie stáva omnoho príťažlivejším rozhodnutím ako platenie nájomného.

Vyberte si svoj priestor za rozumnú cenu na www.wallenrod.sk

-reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu