Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Spoveď českého bezdomovca (19): Za mesiac si sexom zarobím štvrť milióna!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: obligedtooffend.com)

PRAHA - Reportérka českej televízie Nova nedávno urobila veľmi zaujímavý rozhovor. Rozprávala sa s jedným bezdomovcom, od ktorého sa dozvedela miestami až dych vyrážajúce veci. Napríklad to, že hoci mladík nemá domov a už rok spáva na ulici, mesačne si dokáže zarobiť aj štvrť milióna korún (10 tisíc eur)!

Marek vo svojich devätnástich rokoch nemá kde bývať. Práca mu veľa nehovorí, napriek tomu sa o seba dokáže veľmi dobre postarať. Vydal sa totiž na cestu mnohých žien, ktoré podľa vlastných slov nemajú inú možnosť, ako predávať to jediné, čo im ostalo - telo.

Mladý bezdomovec pracuje ako prostitút už niekoľko mesiacov. Medzi jeho klientov patria muži, najmä tí zo zahraničia. Sex mu mesačne vynáša aj niekoľko sto tisíc korún, čiže sumu, akú priemerný Čech zarobí za necelý rok, píše portál tn.cz.

"Je to viac peňazí, než koľko dostávajú ženy prostitútky. Bežne mi zákazníci za pohlavný styk alebo len mazlenie dajú osem, desať či dvadsať tisíc," hovorí Marek.

Bohužiaľ namiesto toho, aby značný finačný obnos použil na zabezpečenie svojej existencie, utráca ho za drogy a automaty, pretože vie, že na druhý deň bude mať peniaze zas. "Čím ľahšie si ich človek zarobí, tým ľahšie ich utratí," dodal český bezdomovec.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu