Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Otravuje vás nosenie okuliarov? Zbavte sa ich!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Dom zdravia)

BRATISLAVA - Mamy hovorievajú deťom, že keď budú jesť mrkvu, budú mať dobrý zrak. Nie vždy však táto metóda funguje. Okuliare dnes potrebuje čoraz viac ľudí. Ich nosenie sa dokonca nepovažuje za handicap, ale za módny doplnok. To je síce všetko veľmi pekné, ale predsa len, nebola by to krásna predstava normálne vidieť ráno po prebudení, bez nasadzovania dioptrií?

Alebo si len tak prečítať články v novinách, či obľúbenú knihu. Nosenie okuliarov je otravné hlavne v lete. Dáte si okuliare, ale radšej by ste mali slnečné. Môžete zainvestovať do slnečných okuliarov s dioptriami, ale predsa len sú finančne relatívne náročné a móda sa rýchlo mení. Máme pre vás návrh - skúste sa zamyslieť nad korekčnou laserovou operáciou. Pocit, že po rokoch bezchybne vidíte je úžasne oslobodzujúci.

Príďte do Domu Zdravia v Inchebe od 27. – do 29. septembra a v ambulancii očného laserového centra Excimer, podstúpite bezplatné vyšetrenie dioptrií a očného tlaku. Na mieste sa môžete poradiť o tom, ako postupovať, ak by ste chceli absolvovať laserovú korekciu očí. Spoločnosť Excimer má za sebou mnoho rokov skúseností, najmodernejšiu a najbezpečnejšiu technológiu na odstraňovanie dioptrií. Samotný zákrok trvá len niekoľko sekúnd a už pár dní od operácie budete úplne fit. A čo je najdôležitejšie, získate nový krajší a odľahčenejší pohľad na svet. Osloboďte sa od okuliarov či šošoviek a naplánujte si návštevu Excimeru v Dome Zdravia alebo v Bratislave v Karlovej Vsi.



Okrem očného vyšetrenia vás v Dome Zdravia čakajú aj odborníci, ktorí vám zmerajú tlak, cholesterol, cukor a poradia ako sa stravovať. Mysleli sme aj na vyšetrenie zraku, znamienok a kožných problémov.
Tí, ktorí sa chystajú vycestovať na exotickú dovolenku, získajú informácie o nevyhnutných očkovaniach. Počas troch dní skúsení záchranári naučia verejnosť ako správne podať prvú pomoc nielen dospelému, ale aj malému bábätku. Apelujeme na všetkých ochotných ľudí, ktorí chcú a môžu pomôcť prostredníctvom darovania krvi. Mobilná transfúzna jednotka bude na mieste k dispozícii v piatok 28.9. medzi 9:00 – 12:00.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu