Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Hitové VIDEO: Milenka zdrhá cez okno pred frajerovou ženou!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Príbeh ako z otrepaného vtipu, iba v obrátenom garde! O tom, že niekedy to majú v živote ťažké nielen neverní muži, sa presvedčila aj istá milenka, ktorá musela pred priateľovou manželkou ujsť cez okno. Aby toho nebolo málo, jej únik si natočil sused z horného poschodia a teraz sa na ňom dobre baví celý internet.

Podľa informácií pod zábermi, mileneckú dvojicu prekvapila neverníkova oficiálna manželka. Akonáhle zaštrngali kľúče vo dverách, milenka sa pokúsila zdrhnúť cez okno, ale jej plán celkom nevyšiel. Okrem toho, že sa pri zliezaní so svojou nemotornosťou naozaj vytrápila, keďže jej v rukách zavadzala kabelka, stala sa aj hlavnou hrdinkou susedovho videa.

Keď tento dôkazový materiál zhliadla podvedená žena, celá aférka praskla a odvtedy sa vraj milenka v ich byte už viac neukázala. Kým trojica sa teraz určite cíti veľmi nepríjemne, diváci na internete neskrývajú svoju škodoradosť a pod video na YouTube pridávajú uštipačné komentáre. Jeden z nich napríklad poznamenáva, že Spiderman by takúto milenku určite nechcel.

;

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu