Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Druhá najkrajšia modelka tvárou slovenskej kampane

Druhá najkrajšia modelka tvárou slovenskej kampane Zobraziť galériu (11)
Druhá najkrajšia modelka tvárou slovenskej kampane (Zdroj: klenotyaurum.sk)

Lenka Hanáková (18), úspešná modelka, ktorá sa minulý rok umiestnila ako druhá na svetovom finále najprestížnej modelingovej súťaže Elite Model Look, sa stala tvárou kampane pre česko-slovenskú sieť predajní.

Krásna rodáčka z Prostějova meria úctyhodných 177 cm a so svojimi neštandardnými mierami, patrí už rok po tom, ako získala druhé miesto v súťaži Elite Model Look v Šanghaji, medzi svetovú špičku topmodeliek. Ak by si však niekto myslel, že týmto úžasným úspechom pochytila Lenka už hviezdne maniere, je na veľkom omyle. Neobľubuje prílišnú medializáciu, radšej zostáva v ústraní. Je stále rovnako prirodzená, keďže sa jej nechce vstávať o hodinu skôr, aby sa dokonale nalíčila predtým, než vyjde z domu a nebojí sa zjesť to, na čo má chuť. Rozhodne nepatrí k modelkám, ktoré svoju dokonale štíhlu postavu dosiahli hladovaním, práve naopak, pravidelne si dopraje hlavne zdravú stravu.

Za svoju krátku modelingovú kariéru stihla toho pomerne dosť, do svojej kampane si ju vybral svetoznámy módny dom Louis Vuittom, nafotila titulku pre české vydanie časopisu Elle s Danielou Peštovou a stala sa aj tvárou česko-slovenskej siete predajní Klenoty Aurum.  Práve v tomto období štartuje na Slovensku kampaň tejto obľúbenej značky, ktorej prepožičala Lenka svoju tvár. Po hviezdach ako je Simona Krainová či Taťána Kuchařová, sa stala Lenka ďalšou úspešnou modelkou, ktorá bude spájaná aj s krásou šperkov a hodiniek. Na túto skúsenosť reagovala slovami: "Bola som touto zákazkou doslova nadšená, dlho som neverila, že si Klenoty Aurum vybrali práve mňa. Splnila som si svoj sen."

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu