Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mačka sa ukryla do kufra a odletela do Disney Worldu

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LOS ANGELES - Istá Ethel Maze z Ohia začiatkom týždňa zažila šok po desaťhodinovom lete na dovolenku vo Walt Disney World Resorte, keď vo svojom kufri našla mačku.

Napriek tomu, že na Medzinárodnom letisku Port Columbus jej batožinu skontrolovali, mačku si nevšimli a ona o nej netušila až do svojho príchodu do hotela v meste Orlando. Štrnásťmesačné zviera menom Bob-bob vraj cesta rozrušila, no krátko po vybratí z kufra už začalo spokojne priasť. Maze cestovala spolu so skupinou známych a zamestnanec letiska Mike Groleau, ktorý ich batožinu preberal, pre denník Orlando Sentinel priznal, že sa mu zdalo, že sa jeden z kufrov hýbe. Neprikladal tomu však dôležitosť a tašku poslal do lietadla spolu s ostatnými.

Kuriózna príhoda vyvolala otázky o bezpečnosti cestovania z daného letiska. Ako však ubezpečila hovorkyňa Úradu pre bezpečné cestovanie Sari Koshetz, letisko má mimoriadne citlivé prístroje špecializované na vyhľadávanie výbušnín a ďalších nebezpečných predmetov, ktoré by im na rozdiel od mačky rozhodne neušli. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu