Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Motoristi si vydýchli – pekelné zdražovanie nebude!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Genertel)

Motoristov minulý týždeň zaskočila hrozba zavedenia ďalšej dane na automobily. Na základe analýz Inštitútu finančnej politiky (IFP) pri ministerstve financií by zavedenienovej dane každého motoristu vyšlo v rozpätí od 10 do 539 eur ročne!Napriek tomu, žeuvedenie novej dane pre auta ministerstvo nepotvrdilo, mohla by sa platiťkaždoročne spolu s Povinnym Zmluvnym Poistenim (PZP).

Motoristi už platia dosť za benzín či íné výdaje. Naším cieľom je byť stále po boku vodičov, aby sme im pomáhali riešiť ich problémy. Z tohto dôvodu sme sa rozhodli teraz ponuknuť špeciálnu zľavu na PZP až do 25 percenthovorí Samuel Martiš z online poisťovne Genertel.sk.

Táto AKCIOVÁ ZĽAVA 25% na PZP v Generteliplatílen do štvrtku 13.9. dopolnoci. Celú zľavu však môžu dostať len tí motoristi, ktorí vypovedajú svoju starú zmluvu v inej poisťovni a prejdú do Genertel.sk pričom výročný deň poistky nerozhoduje.

Príklad: Ak by Peter  s bydliskom v Topoľčanoch vlastnil 5 ročnú Fabiu s výkonom 55 kW dostal by PZP za 62 eur. Predpokladáme, že Robert nespôsobil za posledných 5 rokov žiadnu dopravnú nehodu. Poistením v Generteli tak oproti poisteniu v priemernej poisťovni mohol ušetriťaž 30 eur, teda celú sumu dane s ktorou koketuje štát.

Poisťovňa Genertel uplatňuje na Slovensku doteraz bezkonkurenčný koncept a poisťuje cez internet a cez telefón a tak môže ponúkať kvalitné produkty za nízkeceny. Poisťovňa Genertel je člen skupiny Generali Group.

Viac Info o 25% ZĽAVE nájdete na www.genertel.sk alebo zavolajte na 0850 555 555.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu