Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prefíkaná nevesta: Okradnúť mala až 50 manželov a potom zdrhla!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: indiatvnews.com)

KERALA - Takúto podvodníčku svet hádam ešte nezažil! Reč je o tridsaťtriročnej Indke, ktorá spôsobila niekoľkým desiatkam mužov poriadny bolehlav. Najprv ich nalákala do osídiel lásky a keď ju konečne priviedli pred oltár, pekne sa im za to odplatila. Okradla ich o celoživotné úspory a vyparila sa.

Shahanaz začala týmto spôsobom "podnikať" pred jedenástimi rokmi, keď sa vydala prvýkrát, a to za otca svojho jediného dieťaťa. Od neho po krátkom čase utiekla, aby mohla zviesť ďalšie obete. Mužov zmanipulovala tak, že sa s ňou oženili.

Mladá brunetka sa takmer vždy pridržiavala toho istého scenára. Zo svojimi obeťami si nejaký čas písala alebo telefonovala, po niekoľkomesačnej známosti sa za ne vydala a potom od nich vylákala životné úspory a raz dokonca aj diamanty.

Nevesta sa na jednej zo svadobných hostín, ktoré absolvovala, netvárila príliš nadšene
Zobraziť galériu (3)
Nevesta sa na jednej zo svadobných hostín, ktoré absolvovala, netvárila príliš nadšene  (Zdroj: indiatvnews.com)

Na polícii sa medzičasom prihlásilo sedem podvedených ženáčov, ktorí Shahanaz zažalovali. Podľa niektorých zdrojov však svadobná podvodníčka sľubovala vernosť až päťdesiatim mužom. Momentálne je na úteku a polícia sa obáva, že môže mať na svedomí aj inú kriminálnu činnosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu