Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Smiech až k slzám: Mladík sa snaží rapovať uprostred Prahy!

PatCrycheer vyvoláva u divákov smiech
PatCrycheer vyvoláva u divákov smiech (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Mladík s prezývkou PatCrycheer zložil "hit", ktorým sa baví celý český internet. Samozvaný spevák sa tak ako mnoho iných amatérov snaží preraziť v oblasti rnb a rapu, ale niečo podstatné mu k tomu chýba. Talent aj hudobný sluch.

PatCrycheer spustil na internete doslova lavínu. Podľa českého denníka Blesk spieva síce naozaj od srdca, ale počúvať sa to nedá. Napriek tomu, resp. vďaka tomu tento krásavec obsadil hneď dve prvé pozície v sledovanosti videí Čechmi na YouTube a to s rovnakým klipom. Na prvej priečke je totiž jeho pôvodné video, kde ho už však diváci nemajú možnosť akokoľvek komentovať alebo hodnotiť. Druhé video je stiahnuté a nahrané iným užívateľom. Tam si mladík veľa chvály neužije.

Rapper chcel zrejme vytvoriť hymnu Prahy, výsledkom je však paródia na hudbu. Na Facebooku má PatCrycheer už niekoľko "fanúšikovských" skupín. Názvy ako "PatCrycheer - Praha ŽIJE = Průser ROKU" a "PatCrycheer - Ostuda pro Českou republiku" jasne naznačujú, že sa chlapec vypredaných štadiónov a vreštiacich fanúšičiek nedočká. Ale ktohovie!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu