Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Raj surferov bude tento víkend na Divokej Vode

Divoká voda Čunovo
Divoká voda Čunovo (Zdroj: Foto: Divoká voda Čunovo)

Bratislava má novú športovú atrakciu! Surfovanie na umelej riečnej vlne už tento víkend otestujú jazdci v rámci River Surf Campu, ktorý sa uskutoční od 17. do 19. augusta v areáli Divoká Voda v Čunove.

 

Priaznivci surfingu a vodných športov sa už tento víkend budú koncentrovať na Divokej Vode. Čunovský areál, ktorý je celosvetovo známy svojími kanálmi divokej vody, na ktorých sa pravidelne uskutočňujú svetové a európske preteky vo vodnom slalome a raftingu, rozšíril ponuku atraktívnych vodných športov. Okrem už zabehnutého raftingu, SUPu, kajaku, wakeboardingu či vodných skútrov už čoskoro otvorí umelú riečnu vlnu na surfovanie. Nedočkavci však môžu využiť jedinečnú príležitosť zajazdiť si už tento víkend počas prvého River Surf Campu Čunovo.

Areál  Divoká Voda sa pre surferov otvorí v piatok o 18 hod, kedy bude jazdenie prístupné verejnosti. V sobotu sa bude jazdiť celý deň, od 10 do 20 hod, kedy jazdy budú spestrené ukážkami jazdenia a o 19 hod večer vyvrcholí exhibíciami v surferskej komunite známych jazdcov Tomáša Hafnera, Jopyho, Paskala, Maroša Nemca a Josefa Bauera. Komu by sa vody málilo, jedinečnú šancu zajazdiť si na jedinej umelej surferskej vlne široko – ďaleko bude mať aj počas nedeľného dňa. Pre športovcov, ktorí nemajú kompletnú výstroj, bude možnosť všetko si požičať. Pre najšikovnejších camperov sú pripravené aj ceny od spoločností Quiksilver a Roxy.

Počas celého víkendu budú pre návštevníkov okrem umelej vlny otvorené nielen vodné atrakcie ako rafting, hydrospeed, vodné skútre a člny, ale budú si môcť zašportovať pri plážovom volejbale, zajazdiť na štvorkolkách, pre deti na vybláznenie bude k dispozícii detská zóna areálu.

Viac informácií o podujatí nájdete na:

informácie o umelej vlne http://www.boardlife.sk/waterlife/clanok/raj-surferov-sa-nasiel-v-cunove-na-umelej-vlne

video teaser http://www.boardlife.sk/waterlife/sprava/riversurf-camp-cunovo-2012-videoteaser

FB event https://www.facebook.com/events/255818557863422/

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu