Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Milé Janky, 21. augusta oslavujeme s vami!

Nositeľky mena Jana sú veľmi citlivé a pôvabné ženy Zobraziť galériu (4)
Nositeľky mena Jana sú veľmi citlivé a pôvabné ženy (Zdroj: Reserved)

Krásna žena s detským výzorom. Tá, čo objavuje dušu bytostí a vecí. Dlho nad všetkým premýšľa, kým sa do niečoho pustí. Pri riešení úloh neraz je ochotná obísť pravidlá a upraviť si ich tak, aby vyhovovali jej vlastným potrebám. Viete, o kom je reč? Taká je vraj typická nositeľka mena Jana. A všetky pôvabné nositeľky tohto mena oslavujú meniny už o pár dní, 21. augusta!

 

Význam krstného mena Jana, ktoré je u nás bežne zaužívané a má hebrejský pôvod, je zhodný s významom jeho starozákonnej mužskej podoby a znamená "Boh je milostivý". Janky sú vraj ženy, ktoré disponujú dobrou pamäťou a vrodeným citom pre diplomaciu. Ich emotívnosť a túžba konať ich doženú veľakrát k neštandardným rozhodnutiam. Sú rezolútne, majú pevnú vôľu a dokonalý prehľad o dianí okolo seba.

PR - Meniny (jana)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Reserved)

Janky, aké ste?                                                                   

Nositeľky mena Jana sú veľmi citlivé a pôvabné ženy. Jany potrebujú mať v živote jasno, preto často rozmýšľajú a kladú si veľa otázok. Neustále musia niečo hľadať, objavovať a zisťovať. Veľa ľudí ich považuje za klebetné a veľmi zvedavé, ony však iba hľadajú pravdu a odpovede. Jany sú veľmi inteligentné ženy, ktoré to však vedia aj zneužívať. Aby sa nesklamali, radšej hľadia na druhých, kde a ako robia chyby, a snažia sa z týchto chýb poučiť.  Dá sa na ne spoľahnúť - Vaše tajomstvá nikdy nevyzradia! Sú usilovné a pracovité. Zamestnávajú sa väčšinou ako ošetrovateľky, umelkyne alebo redaktorky.

Ak si Jana, nie si sama!

Nositeľkou populárneho mena JANA je aj osviežujúca novinka na našom trhu - vo svete preslávená minerálna voda JANA. V čom spočíva jej tajomstvo? Jana je jednoducho VYTVORENÁ PRÍRODOU. Tisíce rokov chránená v jej nedotknutom zdroji, voľne vyviera z hĺbky 800 m pod zemským povrchom zo srdca pohoria Sv. Jany pri Jadranskom mori. Okrem toho sa môže sa pochváliť mimoriadne stabilným minerálnym zložením, vďaka čomu je jednou z najlepších prírodných minerálnych vôd na svete. Práve jedinečné zloženie zaručuje Jane príjemnú sviežosť, hodvábnu textúru a jedinečnú chuť,  do ktorej sa zamilujete! Obsahuje okrem iného napríklad aj oxid kremičitý, ktorý je považovaný za zdroj skutočnej krásy - pretože prispieva k zdravšej pleti, vlasom a nechtom.

PR - Meniny (jana)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Reserved)

Milé Janky, príďte si po svoj darček!                                                                                                              

21. augusta oslavujú meniny všetky JANY na Slovensku! Minerálna voda JANA a značka RESERVED si pre každú Janku pri tejto príležitosti pripravili darček. Nezabudnite si ho v deň vašich menín vyzdvihnúť vo Vašej obľúbenej predajni RESERVED! Kliknite na fan page JANA a dozviete sa viac: https://www.facebook.com/jana.water

PR - Meniny (jana)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Reserved)

A to nie je všetko! Značka  RESERVED, ktorá ponúka oblečenie pre všetkých, ktorí chcú byť trendy za rozumné ceny, má pre Vás, milé Janky, ešte jedno prekvapenie! Urobte si radosť k vášmu sviatku, a nakúpte novú dámsku, pánsku a detskú kolekciu JESEŇ/ZIMA 2012 so zľavou 15%. Inšpirácie nájdete na www.reservedklub.sk alebo priamo v 16 predajniach RESERVED na Slovensku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu