Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žena splnila sľub: Svojich 15 detí pomenovala rovnako, takto!

Erotides (hore v strede) pózuje s jedenástimi zo svojich pätnástich detí
Erotides (hore v strede) pózuje s jedenástimi zo svojich pätnástich detí (Zdroj: bbhazghy.blogspot.com)

BRAZÍLIA - Predtým, než niečo niekomu sľúbite, dobre si to premyslite. Môžete totiž dopadnúť podobne ako istá Brazílčanka, ktorá kvôli tomu, aby dodržala slovo, pomenovala všetky svoje deti rovnakým menom.

Walterlucia, Walterlivia, Walterlenia, Walterlonia, Walterlacia, Walterluzia, Walterluana, Walterangelina, Waltersilviana, Walteremanuel, Walterluis, Walteroliver, Waltermarcelo, Walterlicinio a Walterfernando. Pri pohľade na tieto mená sa určite mnohým krížia oči. Pre Erotides Brandaovú (88) je to však každodenná realita.

Nápad na netradičné pomenovanie svojich dostala Brazílčanka po tom, ako sa jej narodilo prvé dieťa. Rozhodla sa, že dievčatko pomenuje Walterlucia po jej manželovi Walter. Mužovi sa ale tento nápad natoľko zapáčil, že chcel, aby sa po ňom volali všetky deti.

"Bolo to jeho želanie a ja som mu ho splnila. Nečakali sme, že budeme mať až toľko detí, ale jednoducho sme si nikdy nedokázali povedať nie," vysvetľuje Erotides, ktorej manžel zomrel pred deviatimi rokmi. Spoločnosť jej v súčasnosti preto robí 33 vnúčat. Niektoré z nich sa taktiež volajú Walter, napísal portál tn.cz.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu