Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Neskutočné: Žena dosiahla 15 tisíc orgazmov silou mysle!

Sheri učí ženy, ako si dopriať potešenie aj bez mužov.
Sheri učí ženy, ako si dopriať potešenie aj bez mužov. (Zdroj: tlc)

NEW YORK - Ak nedokážete dosiahnuť orgazmus so svojím partnerom, táto žena vás naučí, že jeho prítomnosť vôbec nie je nutná. Sex inštruktorka Sheri totiž televíznym divákom prezradila, že sama mala už 15 tisíc vrcholov, a to iba vďaka využitiu sily mysle.

Príbeh tejto ženy je natoľko podivuhodný, že ho odvysielali aj v televíznej relácii stanice TLC s názvom Strange Sex. V ňom Američanka neveriacim divákom prezradila, že ženy dokážu mať orgazmus bez akejkoľvek stimulácie erotogénnych zón, takže sa vôbec nemusia upriamovať na svoju vagínu či klitoris, ale iba sa sústrediť na vlastné myšlienky. Podľa Sheri však na to treba mať určitý tréning a nič nebude nemožné. Sama vraj vďaka zdokonalenej koncentrácii vie dosiahnuť až päť orgazmov denne.

Skeptickí diváci však nad jej výrokmi iba krútili hlavami a na Twitteri sa dožadovali testov, ktoré by dokázali, že išlo o skutočné orgazmy. Väčšina z nich ju pre neoveriteľnosť jej slov považuje skôr za podvodníčku, ktorá sa chce zviditeľniť. Ale čo ak Sheri naozaj hovorí pravdu?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu