Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Aj dážď vás môže baviť na www.tchibo.sk

Aj dážď vás môže baviť na www.tchibo.sk Zobraziť galériu (4)
Aj dážď vás môže baviť na www.tchibo.sk (Zdroj: Tchibo)

V Tchibo e-shope www.tchibo.sk nájdete okrem širokej ponuky voňavej kávy každý deň aj inšpiráciu pre vaše nákupy. Tie môžete uskutočniť jednoducho, rýchlo a ľahko priamo z pohodlia domova, a to 24hodín denne 7 dní v týždni.

V Tchibo e-shope na vás čaká prehľad 30 – 60tich najnovších výrobkov s týždenným časovým predstihom oproti kamenným obchodom, pričom niektoré z nich sú dostupné výlučne len online. Váš nákup samozrejme prinesieme priamo k vám. Na www.tchibo.sk máte vždy k dispozícii šesť aktuálnych kolekcií, pričom ponuka platí do vypredania zásob.

Pripravte sa na letné búrky spolu s novou Tchibo kolekciou

Nenechajte si pokaziť náladu dažďom – s našou vysoko funkčnou kolekciou do dažďa budete vy aj vaša rodina dokonale pripravení! Nájdete v nej bundy a nohavice so špeciálnou povrchovou úpravou a zatavenými švami. Tých najmenších iste potešia reflexné prvky v tvare sov či príšeriek. Od 8.8.2012 nájdete na www.tchibo.sk.


Tento týždeň odporúčame:

Aj dážď vás môže
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tchibo)

Detská flísová bunda 10,95 Eur, vaše ratolesti dokonale zahreje vďaka mäkkému hrejivému mikroflísu. Protižmolková úprava navyše zabraňuje plstnateniu vlákien. Kúpite v dievčenskom i chlapčenskom prevedení na www.tchibo.sk.

Aj dážď vás môže
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tchibo)

Tieto veselé detské pančuchové nohavice si vaše deti okamžite zamilujú! Vďaka pohodlnému pásu sa nesťahujú a príjemne sa nosia. V  svetloružovej, orgovánovej a fialovej farbe – súpravu 3ks nájdete na www.tchibo.sk už za 11,95 Eur. V predaji aj v chlapčenskom prevedení.

Aj dážď vás môže
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tchibo)

Tchibo nezabúda ani na dospelých -  pripravte sa na dážď s priedušným, vetruvzdorným a nepremokavým čiernym plášťom do dažďa. Odpudzuje špinu vďaka impregnácii Bionic Finish®ECO šetrnej k životnému prostrediu – viac informácií získate v e-shope Tchibo.


Buďte medzi prvými a majte prehľad

Aby vám už nikdy nič neušlo, využite možnosť bezplatného si objednania newslettera v e-shope a každú stredu vám zašleme aktuálne informácie o novinkách. Prihlásiť sa môžete tu: registrácia k odberu newslettera

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu