Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nezvratný osud na kolotoči: S tínedžermi odletel vozík!

Vozík sa uvoľnil a vyletel do vzduchu Zobraziť galériu (2)
Vozík sa uvoľnil a vyletel do vzduchu (Zdroj: YouTube)

LEICESTER - Jazda na kolotoči sa pre dvoch tínedžerov takmer skončila tragédiou. Vozík, v ktorom boli, totiž vyletel do vzduchu a tvrdo narazil do okolitých bariér. Šestnásťročný Conor Baker a jeho rovnako starý kamarát Danny Keogh skončili v nemocnici.

Nehodu, ktorá sa stala na v anglickom meste Leicester, natočil jeden z prizerajúcich sa ľudí. "Kolotoč sa krútil a všetko vyzeralo byť v poriadku. Potom, keď v dolnej polohe začal naberať rýchlosť, jeden z vozíkov sa odtrhol a odletel preč aj s posádkou," opísal nešťastnú udalosť Zimran Ilyas.

Návštevníci zábavného parku začali plakať a kričať, aby prevádzkovatelia atrakciu okamžite zastavili. "Bolo to ako v tom horore Nezvratný osud. Na kolotoči vtedy boli aj moja malá neter a synovec. Strašne som sa o nich bál," uviedol Jatinder Virdee.

Conor utrpel zlomeninu ramena, rebier a zranenia hrude a momentálne leží na jednotke intenzívnej starostlivosti. Danny skončil "iba" so zlomeným nosom a vybitými zubami.

Riaditeľ parku Billy Bates Fairgroung povedal, že ešte nikdy sa nič také na jeho kolotočoch nestalo. "Nevieme presne, kde sa stala chyba. Na atrakcie chodia aj naše deti, takže keby sme si nemysleli, že sú bezpečné, nikdy by sme ich nesprístupnili im ani verejnosti. Chlapcom samozrejme želáme čo najrýchlejšie uzdravenie," vyhlásil Kennedy Bates.

Prípadom sa už zaoberá polícia aj Úrad pre verejné zdravie a bezpečnosť. Zábavný park krátko po incidente uzavreli a spomínanú atrakciu rozobrali. Je možné, že kolotoče však už čoskoro opäť otvoria.

Nehoda na kolotoči

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu