Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Príbeh ako z Pilcherovej: 20 rokov sa nevideli, našiel syna aj dávnu lásku!

Craig sa narodil v roku 1989 Zobraziť galériu (3)
Craig sa narodil v roku 1989 (Zdroj: mirror.co.uk)

PETERBOROUGH - Ako vystrihnuté z filmu Rosamunde Pilcherovej! Americký dôstojník a jeho bývalá britská láska sa nevideli viac ako dvadsať rokov. Možno by to tak ostalo doteraz nebyť ich syna, ktorý nástojčil na tom, aby sa jeho rodičia znova stretli. A urobil dobre.

O tom, že stará láska nehrdzavie, sa Don Gibson a jeho bývalá manželka Chrissie. Po dlhom čase sa vďaka sociálnej sieti a predovšetkým tvrdohlavosti ich spoločného syna Craiga opäť uvideli.

História Gibsonových sa začala písať v roku 1989. Don bol služobne vo Veľkej Británii, kde sa spoznal so sympatickou Angličankou. Slovo dalo slovo a dvojica sa po pár týždňoch vzala. Nasledujúci rok sa všetko skomplikovalo. Donovi zamietla americká armáda predĺžiť pobyt na Britských ostrovoch. Jeho žena sa musela rozhodnúť, či odíde do Spojených štátov alebo zostane doma spolu so synmi z prvého manželstva a tým pádom sa s mužom rozíde. Vybrala si druhú možnosť a rozviedla sa.

Don aj Chrissie sa vybrali svojou vlastnou cestou a neudržiavali žiadny kontakt. Obaja si našli nových patnerov. S faktom, že rodičia nežijú spolu, sa však nevedel vyrovnať Craig, ktorý sa ako dvanásťročný pustil do pátrania po svojom otcovi. Volal na nespočetné množstvo telefónnych čísel, hľadal nejakú stopu na internete, ale márne. To ešte nevedel, že rovnakú túžbu má aj Don, ktorý dokonca požiadal o pomoc Scotland Yard a najal si súkromného detektíva.

Desaťročná snaha sa nakoniec vyplatila. Otec a jeho dvadsaťdvaročný syn nakoniec nadviazali kontakt vďaka Facebooku. "Jedného dňa mi došla od neho správa. Ani som ju nedočítal do konca, pretože som sa po dvoch vetách rozplakal. Hneď som vedel, že je to môj otec," hovorí Craig.

Z obnovenia kontaktu sa raduje aj Chrissie. A keďže ona aj Don sú rozvedení, nič im nebráni v tom, aby obnovili spoločné puto, ktoré ich spájalo pred rokmi. Gibson sa chce presťahovať do Británie a svadba je vraj na spadnutie. Obaja dúfajú, že tentokrát to už bude navždy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu