Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bizarný trojuholník: Dve zaľúbené lesbičky majú deti s gayom!

Rozhádaná trojka
Rozhádaná trojka (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Klasický model rodiny sa stáva pomaly raritou. Svedčí o tom aj prípad z Anglicka, kde sa párik lesbičiek rozhádal so svojím kamarátom gayom, pretože im nechce venovať spermie na ďalšie deti.

Kirsty Coxová (23) a Anna Jonesová (27) majú deti od rovnakého otca. Spermie im daroval bývalý kamarát homosexuál, s ktorým sa však rozkmotrili. Povedal im, že už žiadnych ďalších potomkov nechce a trio sa rozpadlo. "Sme zlomené, pretože sme s ním chceli mať viac detí. Ale nič s tým neurobíme. Teraz s ním ani nehovoríme," povedala Jonesová.

Ženy sú v registrovanom zväzku od roku 2010 a s gayom Nickom Laceym (24) sa dohodli na umelom oplodnení jeho spermiami. Minulý október sa tak narodila Scarlett-Marie a o päť dní neskôr Alfie. "Hoci sa nepovažujem za otca, zbožňujem deti a chcel by som byť súčasťou ich života. Nikdy som si nemyslel, že budem otec, a že budem deti takto milovať," povedal Nick.

Podľa neho s ním ženy prerušili styky po tom, čo od neho chceli ďalšie spermie len šesť mesiacov po pôrode. Povedal im totiž, že je to príliš skoro.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu