Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V obilí sa objavili ďalšie záhadné obrazce, tentokrát v Česku!

Zatiaľ nie je jasné, kto obrazce vytvoril
Zatiaľ nie je jasné, kto obrazce vytvoril (Zdroj: repro tn.cz)

PROSEČ - Frekvencia výskytu záhadných obrazcov v obilí je čoraz vyššia. Otázne však je, či sú všetky naozaj dielom "mimozemšťanov", alebo ide len o žart obyvateľov Modrej planéty. Naposledy sa objavili u našich západných susedov v regióne Chrudimsko.

Je ich dobre vidieť z výšky, čím viac sa k nim ale približujete, tým viac sú pozorovateľné drobné chyby. Mimozemšťania preto zrejme autormi tohto výtvoru nie sú. Miestni obyvatelia sa domnievajú, že za tým stoja nejakí vtipálkovia.

Na záhadný úkaz upozornil rybár, ktorý zalarmoval mestský úrad. "Nerobíme si z toho hlavu. Nejde o vážnu vec," uviedol starosta mesta Proseč Jan Macháček.

Treba povedať, že mnohým ľuďom podobné vtipy vadia. "Ničia obilie, hospodári sú z toho nešťastní. Poslal by som ich na vojnu. Tam by ich veľmi rýchlo odučili od takýchto kravín," rozčuľujú sa poniektorí.

Podľa portálu televízie Nova je len otázkou času, kedy sa tvorca obrazcov sám prezradí. Existuje totiž veľký predpoklad, že sa s nimi pochváli kamarátom či na sociálnej sieti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu