Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kde si kúpiť dovolenku – v kamennej predajni alebo na internete? Súťaž!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

Výber dovolenky je často náročná vec a patrí medzi predmety sváru v rodine. Ale možno i vy patríte k tým šťastlivcom, ktorí sú už vopred rozhodnutí pre konkrétnu destináciu, často i konkrétny hotel a máte jasno v sume, akú chcete do zájazdu investovať. V tom prípade sa vám skutočne najviac oplatí prezerať si dovolenky na internete a využiť služby online cestovných agentúr. Internetový predaj vám však pomôže i vtedy, keď nemáte o dovolenke zatiaľ ani len šajnu.

Vieme, že mnohí považujú nakupovanie dovolenky v internetových predajniach za menej pohodlné, iní za rizikové alebo neosobné a veru ľudia sa ho často i boja. To všetko sa dá pochopiť, veď investícia do dovolenky je nemalá položka v rodinnom rozpočte. Práve preto by ste ale mali využiť všetky dostupné možnosti ako ušetriť a seriózne nakúpiť. Prinášame vám niekoľko tipov ako na to:

  1. Odporúčame vám zistiť si viac údajov o vami  vybraných parametroch hotela, či destinácie cez online travel komunitu, tzn. ľudí, ktorí tam už boli, zažili skúsenosti na vlastnej koži a vedia poradiť so správnym výberom. Dozviete sa omnoho viac ako v katalógu cestovnej kancelárie. Viete si prečítať recenzie hotelov, last minute počasie, ktoré je vždy dôležité sledovať napr. v destinácii ako je Bulharsko alebo pri Stredozemnom mori.
  2. Veľkou výhodou online nakupovania je rýchlosť, ktorá je dôležitá hlavne pri nákupe last minute, aby sa  vám nestalo, že vám váš hotel v kamennej predajni predajú doslova z pred nosa.
  3. Taktiež možnosť bezplatného volania na last minute linky je súčasťou serióznych internetových cestovných agentúr.
  4. V neposlednom rade je nákup cez internet rýchly a pohodlný, nemusíte merať cestu do kamennej pobočky. Šetrí to vás čas. Tým viac voľna vám teda ostáva na dôkladný výber.

Nákup dovolenky cez internet vôbec nie je nebezpečný, ak viete, ako nato. Je najvyšší čas si to skúsiť. Leto je v plnom prúde!

Viac údajov o vami vybranej destinácii či hoteloch získate najjednoduchšie:

a) z katalógov
b) na infolinke
c) cez travel komunitu ľudí, ktorí na daných miestach už boli.

Sutaz o dovolenkove zlavy

Správnu odpoveď pošlite cez SMS v tvare: SUTAZ6(medzera)číslo správnej odpovede na číslo 6305.
(príklad textu SMS: SUTAZ6 1)
Súťaž prebieha v termíne od 29.06.2012 do 06.07.2012.
Výhercovia budú kontaktovaní telefonicky.
Cena spätnej SMS je 0,200 € s DPH (Službu prevádzkuje Zoznam Mobile, s. r. o.)

travel.sk
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: travel.sk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu