Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žena exmanželovi "nedala": Pristihla ho pri súloži s jej psom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: free-extras.com)

GLOUCESTER - Súcitnej žene, ktorá prichýlila svojho bývalého manžela v ťažkom životnom období, sa jej dobrý skutok nepekne vypomstil. Po tom, ako muža sexuálne odmietla, pristihla ho v chúlostivej situácii s jej sučkou bulmastifa. Bizarný prípad sa dostal až pred britský súd.

Nicholas Saunders (46) hľadal azyl u svojej exmanželky Kelly Thackerovej po tom, čo ho súčasná priateľka vykopla z bytu. Kelly súhlasila, že smie spať u nej v spálni, avšak pod podmienkou, že ona bude na prízemí.

Desať rokov rozvedení manželia sa hodinu rozprávali, potom šli hore a Saunders si ľahol do postele. Vzápätí dnu vbehla Kellyina sučka bulmastifa Sasha a Saunders, ktorý zrejme tajne dúfal, že niečo bude, fene oznámil: "Práve si zničila moje šance."

Kelly zišla aj so psom na prízemie a o chvíľu počula, ako exmanžel píska na Sashu, ktorá za ním vybehla hore. Keď sa fena dlho nevracala, išla sa na ňu Kelly pozrieť. "Pani Thackerová otvorila dvere spálne a neverila vlastným očiam. Exmanžela pristihla pri sexe s jej sučkou," uviedol na súde žalobca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu